CS Mioveni a învins pe UTA. Trei goluri cu dedicaţie pentru Mutu

Echipa lui Flavius Stoican a avut o evoluţie foarte bună în meciul contra „Bătrânei Doamne”, echipă care ţinteşte promovarea în acest campionat, şi venită la Mioveni cu obiectivul declarat de obţinere a celor trei puncte. Vestea că Adrian Mutu se implică la UTA în planul imaginii, pentru a-l ajuta pe noul patron al echipein arădene, Adrian Marţian, n-a trecut neobservat la Mioveni şi în Argeş. Era de aşteptat ca o eventuală implicare în fotbal a lui Mutu să fie la o echipă din Argeş, acolo unde „Briliantul” s-a născut şi ca fotbalist. În timpul meciului,dar şi după final, spectatorii argeşeni au dedicat meciul bun şi victoria lui Adrian Mutu!

Zvonuri false

Zvonurile conform cărora UTA va câştiga cele trei puncte la Mioveni s-au dovedit a fi false, încă din primele minute. Tinerii jucători de la CS Mioveni au reuşit cel mai bun meci din acest campionat şi au câştigat fără dubii în faţa unei echipe care se află departe de aşteptările noului său patron, Adrian Marţian, şi a inimoşilor săi suporteri care au încurajat permanent echipa la Mioveni.

Un arbitru „rătăcit”, de pe altă planetă…

În minutul 43, arbitrul Dragoş Teodor din Constanţa a fost protagonistul unei faze pentru care ar putea fi „tras pe dreapta” multe etape. Fundaşul central Cornel Ene a pierdut o minge la 16 metri în faţa lui Dragalina, jucător care în minutul 13 primise un cartonaş galben. Dragalina preia, pătrunde în careu şi este faultat din spate de Ene. Spre surprinderea tuturor, arbitrul fluieră şi în loc de penalty şi eliminare pentru Ene,fault caultim apărător, îi acordă lui Dragalina al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu!!! De la margine, asistentul Iulian Radu semnalizează că a fost penalty şi se plasează pe linia de poartă. Centralul se consultă cu asistentul, după care arată punctul de la 11 metri, şi îi arată lui Ene cartonaşul galben! Eliminat iniţial, Dragalina rămâne în teren,  execută lovitura de pedeapsă, şi înscrie pentru 2 – 0! În repriza a doua, arbitrul constănţean a mai dictat două penaltyuri, unul pentru fiecare echipă, şi pe final putea acorda şi cel de-al patrulea, tot pentru CS Mioveni, dar a considerat că deja era prea mult…

Însoţit de Mara, patronul Adrian Marţian era tare supărat...

După meci, patronul UT-ei, Adrian Marţian era foarte supărat pe evoluţia echipei sale şi spunea că, „Este inadmisibil felul în care echipa a jucat astăzi. Dacă vor continua aşa, nu avem nici o şansă la promovare. Este o diferenţă ca de la cer la pământ felul în care au jucat etapa trecută cu Timişoara, şi cum au făcut-o astăzi. Sper că astăzi a fost un simplu accident”. Adrian Marţian a fost însoţit la Mioveni şi de Bogdan Mara, fost jucător la UTA, acum impresar.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.