CS Mioveni a părăsit Cupa României

Echipa lui Mihăiţă Ianovschi a pierdut la limită, după un meci de mare luptă, mai ales în repriza a doua, în faţa celor de la CS Turnu Severin, echipă din prima ligă a campionatului României. Este prima înfrângere a celor de la CS Mioveni sub mandatul antrenorului Mihăiţă Ianovschi, într-un meci oficial.  
Napoli, cu echipa standard, Ianovschi, cu şase juniori!
Ecuaţia, sau „cheia” meciului a fost clară; în timp ce echipa antrenată de italianul Nicolo Napoli a jucat tot timpul cu garnitura de bază pentru a câştiga şi a merge mai departe în Cupa României, la CS Mioveni n-au jucat Octavian Popescu, Pasăre, Miulescu, Dumitrache, Mărgăritescu şi Neaga, menajaţi sau în refacere după accidentări. Mai mult, la CS Mioveni au evoluat în cele 90 de minute şase juniori!!! Este vorba de Mazilu, Boboc, Zaharia, Biceanu, Ciprian Popescu şi Simion.
Golurile
În prima repriză a fost o luptă „oarbă” între cele două careuri de 16 metri, iar ocaziile de gol au fost foarte rare. A fost de ajuns doar o greşeală a fundaşului dreapta, Zaharia, pentru ca Neacşa să deschidă scorul în minutul 38. Galben-verzii au forţat egalarea în repriza a doua, au irosit câteva oportunităţi, şi pe un contraatac jucătorii gazdă au înscris prin Abba, în minutul 86. Peste patru minute, CS Mioveni a înscris pentru 1 – 2, scor cu care s-a şi terminat partida. În minutul 90, după o combinaţie Simion – Popescu, ultimul este faultat în careu, şi Emil Dică transformă cu siguranţă penaltyul.
Preşedintele Olteanu: „S-a văzut lipsa lui Mărgăritescu“
După meci, preşedintele Consiliului Director al clubului CS Mioveni, Dumitru Olteanu, era nemulţumit de evoluţia unor jucători cu experienţă, dar a remarcat ambiţia şi dăruirea celor şase juniori. „N-a fost un joc deosebit de bun; sincer, mă aşteptam la mai mult de la jucătorii cu experienţă. Dacă echipa juca precum a făcut-o la meciurile din campionat, n-aveam cum să pierdem. A contat foarte mult absenţa unor jucători, mai ales Andrei Mărgăritescu la mijlocul terenului. În echipa noastră au jucat şase fotbalişti foarte tineri, juniori de a căror prestaţie suntem mulţumiţi”, spunea preşedintele Olteanu.
CS Severin: Iordan – Mitic, Durimel, Gugu, Giurgiu – Dragalina, Niţu, Pătraşcu, Neacşa – Abba, Arnăutu. Antrenor: Nicolo Napoli.
CS Mioveni: Dănălache – Zaharia (79 Biceanu), B. Stoica, Olteanu, I. Stancu – Mazilu, Boboc (68 C. Popescu), Emil Dică, Coşereanu – Năstăsie, Răduţă (46 Simion). Antrenor: Mihăiţă Ianovschi.
Spectatori: 2.000

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.