CS Mioveni. Antrenorii trecuţi pe foaia de arbitraj ca … masori!

Pe foaia de arbitraj a meciului F.C. Olt – CS Mioveni (1 – 1), cei doi antrenori, Sabin Ciurea şi Flavius Stoican, au fost trecuţi ca … masori! Pentru Sabin Ciurea a fost primul meci ca antrenor principal la F.C. Olt, iar pentru Flavius Stoican, al doilea pe banca celor de la CS Mioveni. Conducerile celor două cluburi n-au putut legaliza încă actele contractuale ale celor doi, şi de aceea Ciurea şi Stoican au fost trecuţi pe foaie ca masori.

Sabin Ciurea, antrenor F.C. Olt – „Consider că meritam victoria“
„Consider că astăzi meritam victoria după numărul ocaziilor pe care le-am avut. N-am putut să fac schimbări tactice pentru că  cele pe care le-am efectuat au fost post pe post,  datorită accidentărilor. Astăzi ne-am dorit cu toţii victoria, jucătorii au depus mult efort, iar pe final, pentru că unii din ei n-au prea jucat până acum, au suferit blocaje musculare. Sper ca echipa să crească la meciurile următoare şi să urcăm în clasament”.
Flavius Stoican, antrenor CS Mioveni„Egalul este echitabil“
„A fost un meci viu disputat, iar rezultatul de egalitate este în opinia mea echitabil. Puteam să şi pierdem, dar la fel de bine să şi câştigăm. Echipa F.C. Olt este una solidă, bine organizată, şi de aceea nu ne-a fost uşor. Suntem pe drumul bun, iar etapa următoare la care deja ne gândim, sper să obţinem prima victorie din acest campionat. După cum ştiţi, am avut două absenţe importante la mij­locul terenului, Mărgăritescu şi Năstăsie, cu ei în echipă puteam câştiga. Asta nu înseamnă că înlocuitorii lor nu şi-au făcut datoria.

Antrenorul Sabin Ciurea se întinde cât îi e plapuma: „Nu sunt antrenor principal, ci interimar“
Domnule Ciurea, de când sunteţi masor?
-Ha, ha… Nu, nu sunt masor. Eu sunt antrenor cu specialitatea pregătirea portarilor.
Dar aţi condus echipa ca un adevărat antrenor principal.
– Aşa este, dar sunt doar interimar. Aşa m-am înţeles cu conducerea şi cu finanţatorul echipei.
Nu vreţi să rămâneţi antrenor principal?
– Nu aşa se pune problema, că nu aş vrea. Eu vreau să-mi fac meseria şi în plus, mă întind cât mi-e plapuma, cum se spune.
Despre meciul cu CS Mioveni ce spuneţi?
– Că am pierdut două puncte. După ocaziile avute, meritam victoria.
Dar despre faza când arbitrul a dictat penalti şi apoi a revenit şi a dat ofsaid care nu a fost?
– Nu ştiu dacă a fost sau nu ofsaid, dar cum să dea un aşa penalti când portarul a ieşit să boxeze mingea? De când sunt în foatbal, mai ales că am fost şi portar, un aşa penalti n-am mai văzut…
Totuşi, portarul l-a „ras” pe Coşereanu…
– Întâi a boxat mingea…
Cât veţi mai fi interimar la F.C. Olt?
– Până va veni un antrenor principal. Şi asta decide finanţatorul echipei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.