CS Mioveni- FC Argeş, derby-ul fotbalului argeşean

Situate la mijlocul clasamentului, lipsite de griji şi presiuni, CS Mioveni şi F.C. Argeş se vor întâlni doar într-un derby local, un derby al orgoliilor în fotbalul argeşean. Ambele  echipe vin după victorii în care nu erau favorite: F.C. Argeş a învins cu 2 – 0 pe Timişoara, iar CS Mioveni a câştigat la Vâlcea cu 1 – 0.
Meciul orgoliilor locale
În tur, F.C. Argeş şi-a adjudecat cele trei puncte producându-i o mare supărare primarului oraşului Mioveni, Ion Georgescu. „Acum vrem să ne luăm revanşa pentru meciul din tur, atunci când am pierdut surprinzător. Este un meci al orgoliilor locale pe care ambele echipe vor să-l câştige. Pentru acest meci, jucătorii nu vor avea primă specială, dar sper să o obţină pe cea normală. Deasemenea, sper ca lumea să vină în număr cât mai mare la acest derby local”, spunea preşedintele Dumitru Olteanu de la CS Mioveni.
„F.C. Argeş este o echipă imprevizibilă, dar vrem să ne luăm revanşa”
Antrenorul Flavius Stoican spunea despre meciul de sâmbătă contra celor de la F.C. Argeş: „Ştim că cei de la F.C. Argeş sunt o echipă imprevizibilă şi în deplasare n-au obţinut în acest campionat nici o victorie. Noi vrem să ne luăm revanşa după eşecul din tur, şi să ne revanşăm astfel în faţa domnului primar Ion Georgescu pe care l-am supărat rău la acel meci. F.C. Argeş are jucători buni care pot face diferenţa, precum Alin Popa şi Ivănică. Mai ştim că adversarii noştri vor veni motivaţi împinşi de orgolii. Pentru noi este penultimul meci din campionat pe teren propriu, şi sperăm ca la finalul lui, noi să fim cei care se vor bucura de victorie”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.