CS Mioveni, învinsă acasă de F C Argeş

Aflate la mijlocul clasamentului, CS Mioveni şi F.C. Argeş s-au întâlnit într-un meci a cărui miză a fost doar orgoliul şi ambiţiile locale. Ca şi în tur, alb-violeţii din Trivale s-au impus cu 2 – 0.
Victorie fără drept la recurs
Partida a început practic de la 1 – 0 pentru echipa lui Crivac. F.C. Argeş a reuşit cel mai rapid gol din acest campionat; era secunda 15 când Alin Popa a centrat perfect de pe partea dreaptă, fundaşii Lui Stoican „dormeau”, iar Briceag a reluat de la 5 metri în poarta lui Popescu. CS Mioveni a încercat să intre în joc, dar alb-violeţii jucau la fel de bine ca în partida din etapa trecută cu Timişoara (2 – 0), şi nu le-au dat nici o şansă gazdelor. Mai mult, în minutul 41 s-a făcut 2 – 0: Voicu a centrat de pe dreapta, Dulcea i-a aşezat mingea cu capul lui Ivănică, iar acesta a înscris lejer, ca la antrenament , profitând de „somnul” fundaşilor  lui Stoican. 
„Minunea” de la F.C. Argeş
F.C. Argeş a jucat perfect, ca şi etapa trecută cu ACS Timişoara, a câştigat fără drept de apel, cu acelaşi scor, şi demonstrează că este o echipă cu mari resurse, dar numai atunci când se vrea acest lucru. După înfrângeri ruşinoase la Vâlcea, Baia Mare şi Arad, şi victorii spectaculoase cu Timişoara şi Mioveni, nimeni nu poate explica „minumea”. Înainte de Paşte, jucătorii s-au dus acasă la petron să-şi ceară salariile, dar nimeni nu a ieşit să vorbească cu ei… La Arad, trei jucători importanţi nici n-au făcut deplasarea sau n-au vrut să intre în teren! Iar de jucat echipa a jucat excelent în ultimile două meciuri, aşa, chiar şi fără salariile primite… Este „minunea” pe care nici antrenorul Iulian Crivac nu vrea să o comenteze.  Demn de menţionat este faptul că la acest meci F.C. Argeş a avut pentru prima oară în ultimii doi ani, o galerie care i-a susţinut!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.