CS Mioveni: Iordan Eftimie a avut 34 de jucători la primul antrenament!

Ionuţ Stancu şu Dragalina au fugit la Olguţa
CS Mioveni şi-a reluat pregătirile pentru noul sezon. La primul antrenament, antrenorul Iordan Eftimie a avut 34 de jucători, mulţi din ligile inferiore aflaţi în probe. De la echipă au plecat Ionuţ Stancu, fostul rapidist optând pentru noua echipă a Craiovei condusă de Olguţa Vasilescu. De asemenea, atacantul Dragalina a plecat în aceeaşi direcţie, cu toate că negociase şi se înţelesese cu preşedintele clubului CS Mioveni, Dumitru Olteanu, pentru a continua cu gruparea din Mioveni. „Este surprinzător faptul că Dragalina n-a mai venit la antrenamente, cu toate că ne înţelesesem să semnăn un nou contract. Noi îl mai aşteptăm câteve zile pentru a-şi respecta cuvântul dat. Altfel, înseamnă că Dragalina una spune şi alta face, lucru ce doveşte caracterul său îndoielnic”, spunea preşedintele Olteanu.
Obiectivul antrenorului  Eftimie
„În această perioadă de pregătire ne von antrena pe plan local, după care vom merge într-un cantonament de 12 zile la Sinaia. Până atunci sperăm să ne definitivăm lotul cu care vom aborda noul campionat. Obiectivul nostru pentru noul sezon este formarea unei echipe competitive pentru a putea ataca promovarea  în Liga I, lucru pe care au l-am mai reuşit cu CS Mioveni”, spunea antrenorul Iordan Eftimie. Tehnicianul galben-verzilor are o listă cu mai mulţi jucători pe care conducerea clubului va încerca să-i transfere în această perioadă.
Patru sau cinci jucători de la F.C. Argeş vin la CS Mioveni
Pentru că jucătorii de la F.C. Argeş au devenit liberi de contract, antrenorul şi conducerea clubului CS Mioveni îşi doresc să aducă în lot mai mulţi fotbalişti de la echipa din Trivale. „Este adevărat că vrem să aducem mai mulţi jucători de la F.C. Argeş, care au devenit liberi de contract. Este vorba de patru sau cinci jucători cu care să ne consolidăm echipa. Urmează ca în aceste zile să purtăm discuţii cu fiecare în parte”, spunea unul din conducătorii grupării din Mioveni. De asemenea, câţiva jucători deveniţi liberi de contract vor ajunge la FCM Argeşul Piteşti.
6 – 2 în primul meci de pregătire
Ieri, echipa antrenată de Iordan Eftimie a jucat primul meci de pregătire din această perioadă. CS Mioveni a întâlnit echipa din Ştefăneşti care activează în Liga a IV-a. Partida s-a încheiat cu scorul de 6 – 2 pentru Mioveni, tehnicianul galben-verzilor a folosit majoritatea jucătorilor nou sosiţi şi aflaţi în probe.     
Cu Mărgăritescu naş, jucătorii de la CS Mioveni n-au putut fura mireasa directorului de marcheting
Claudiu Cojocaru, directoru de marcheting al clubului CS Mioveni s-a căsătorit cu frumoasa Delia, solista trupei CLASS MUSIK BAND. Naşi a fost familia Mărgăritescu, iar petrecerea s-a ţinut la cel mai luxos restaurant din Piteşti, localul hotelului Rammada. N-au lipsit majoritatea jucătorilor de la CS Mioveni, cei care au încercat după miezul nopţii să fure mireasa, dar n-au reuşit. „Au vrut şmecherii să o fure pe Delia, dar am fost cu ochii pe ea ca pe butelie, şi n-au reuşit”, spunea mirele, cunoscut sub apelativul „Bombonel” de pe vremea când juca fotbal la CS Mioveni.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.