CS Mioveni nu va mai fi penalizată!!!

Ieri după ora 15, Federaţia Română de Fotbal a emis următorul comunicat: Ţinând cont de situaţia cererilor de înscriere depuse de cluburile care deţin drepturile de participare în Liga a II-a şi a III-a, precum şi permanenta fluctuaţie a numărului de echipe la aceste niveluri, s-a decis abrogarea art. 30 din ROAF care prevedea depunctarea în caz că echipa n-a îndeplinit baremul în campio­nat. Drept urmare, CS Mioveni nu va mai fi penalizată pentru neîndeplinirea baremului în campionatul Ligii I în sezonul 2011 – 2012”.
Munca „la secret“ a dat roade
Puţini se aşteptau ca în campionatul Ligii a II-a, care va începe la 1 septembrie, CS Mioveni să nu fie penalizată cu cele 13 puncte pe care nu le-a realizat ca berem de 25 în campionatul trecut. Doar conducerea clubului spera în secret acest lucru. N-a făcut mare tam-tam şi a muncit pentru realizarea unui lucru normal, într-un fotbal normal. Şi a reuşit, în final! CS Mioveni nu va mai fi penalizată pentru sezonul 2012 – 2013, şi va pleca de pe picior de egalitate cu toate celelalte echipe!
Primarul Ion Georgescu se bucură cu măsură: „Sigur că mă bucur. Nu ştiu dacă se va schimba obiectivul iniţial“
„Sigur că mă bucur de această decizie. Cei care au făcut posibil acest lucru au făcut o treabă bună, corectă, şi şi-au spălat din păcatele din campionatul trecut. Acum nu ştiu dacă obiectivul iniţial al echipei, salvarea de la retrogradare, se va schimba. Ei vor hotărî. Eu sunt bucuros de această decizie de a porni cu zero puncte penalizare, şi de abia aştept să văd la lucru noua echipă a oraşului Mioveni”, spunea ieri primarul Ion Georgescu.
Preşedintele CD, Dumitru Olteanu: „O decizie corectă; înseamnă că am muncit bine!“
Preşedintele Consiliului Director al clubului CS Mioveni, Dumitru Olteanu, n-a fost surprins când i-am dat această veste, imediat după ora 15, când a apărut comunicatul. „De unde ştiţi acest lucru? N-a apărut nimic oficial… Desigur că ne aşteptam la această decizie pentru care am muncit luni de zile… Este o decizie cât se poate de normală şi ne bucurăm că a fost luată”, spunea preşedintele Olteanu.
Mihăiţă Ianovschi, antrenor principal la CS Mioveni: „Această decizie ne responsabilizează şi mai mult!“
Antrenorul Mihăiţă Ianovschi a fost cel mai surprins la aflarea acestei veşti bune pentru echipa sa. „Nu mă aşteptam, şi parcă nici nu-mi vine să cred… Dacă este aşa, nu pot decât să mă bucur, aşa cum o vor face şi toţi jucătorii noştri! Această decizie ne responsabilizează şi mai mult să facem ca această echipă să revină unde a fost, şi mult schimbată în bine, cu jucători tineri, cu jucători cu experienţă, dar cu toţii dornici de performanţă”, spunea antrenorul principal de la CS Mioveni, Mihăiţă Ianovschi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.