CS Mioveni s-a reunit ieri dimineaţã. În secret!

Miercuri seara, la ora 18.55 nimeni nu ştia cã lotul echipei CS Mioveni, ce a mai rãmas din el, plus foarte mulţi fotbalişti noi, se va reuni joi dimineaţã de la ora 10 la stadionul orãşenesc din Mioveni. În jurul orei 19, au fost cu toţii anunţaţi, iar ieri dimineaţã au fost la primul antrenament 26 de jucãtori, cunoscuţi, dar şi tineri mai puţin cunoscuţi. Noutatea cea mare a fost Mihãiţã Ianovschi, cel care va fi antrenor principal la noua echipã care se preconizeazã la Mioveni.
De ce au ţinut secret primul antrenament
Conducerea clubului CS Mioveni a vrut sã ţinã secret faptul cã s-au reluat antrenamentele. Presa nici n-a fost anunţatã, şi mai mult, nimeni n-a dat ieri nici o declaraţie oficialã. Motivul este simplu: se aşteaptã şedinţa Consiliului Local de joi seara, în care se va decide soarta echipei de fotbal CS Mioveni. În opinia primarului Ion Georgescu, sunt şanse foarte mici ca CS Mioveni sã primeascã girul consilierilor locali pentru a-şi continua activitatea în Liga a II-a, dar toatã lumea fotbalisticã din Argeş sperã ca echipa care a jucat campionatul trecut în Liga I, sã nu disparã de pe harta fotbalului românesc le nivelul Ligii a doua. „Dã-le Doamne minte, inspiraţie şi înţelegere pentru ca echipa sã nu disparã şi sã meargã mai departe pentru a renaşte şi a ajunge din nou acolo unde a fost“, spunea ieri unul din oficialii grupãrii din Mioveni.

Mihãiţã Ianovschi – antrenor principal!
Mihãiţã Ianovschi este un tânãr antrenor de mare perspectivã, care produce fotbalişti pe bandã rulantã, cel mai bun exemplu fiind Bogdan Stancu, dar şi rezultatele mereu bune la echipele de juniori pe care le-a creat la F.C. Argeş şi Şcoala de Fotbal „Dani Coman“. Mihãiţã Ianovschi va fi antrenor principal, Ricã Neaga va fi jucãtor şi antrenor secund, iar Telu Stancu va ocupa funcţia de director tehnic la CS Mioveni. Este foarte posibil sã mai fie adus încã un antrenor secund.
Prima grupã: jucãtorii care au mai rãmas din vechea echipã
Din vechiul lot al echipei din Mioveni, au fost prezenţi ieri urmãtorii opt jucãtori care au mai rãmas: Popescu, Preda, Olteanu, Miulescu, Coşereanu, Nãstãsie, Mãrgãritescu şi Neaga.  Chiar dacã a fost prezent la reunire, Andrei Mãrgãritescu n-a fãcut antrenament. A vorbit cu preşedintele Consiliului Director, Dumitru Olteanu, dupã care a plecat. Cu toate cã mai are contract cu CS Mioveni, situaţia lui Mãrgãritescu nu este deloc clarã. El negociazã în aceste zile continuarea sau despãrţirea de CS Mioveni.
Neaga şi Mãrgãritescu au depus memorii?
Ricã Neaga ar continua la CS Mioveni în virtutea contractului pe care îl mai are cu gruparea galben-verde, în calitate de jucãtor-antrenor. Se pare cã Neaga şi Mãrgãritescu au depus memorii la Liga Profesionistă de Fotbal pentru a-şi primi banii stipulaţi în contract, şi celor doi li s-a dat câştig de cauzã. Clubul CS Mioveni trebuie sã le dea celor doi jucãtori, 13.000, respectiv 22.000 de euro, bani pe care, la drept vorbind, nu-i meritã dupã felul în care au ajutat echipa în campionatul trecut, dar contractul, e contract, şi trebuie respectat.
Grupa a II-a: Jucãtorii veniţi de la Şcoala de Fotbal „Dani Coman“
La reunirea de ieri, antrenorul Mihãiţã Ianovschi a venit şi cu nouã jucãtori de la echipa lui de juniori de la Şcoala de Fotbal „Dani Coman“. Este vorba de Biceanu, Dumitrache, Stancu, Boboc, Delcea, Popescu, Simion, Maziliu şi Pravãţ. Doi dintre ei nu s-au antrenat, deoarece sunt uşor accidentaţi şi au fost menajaţi pentru importanta semifinalã pe care Şcoala de Fotbal „Dani Coman“ o va juca sâmbãtã la Buftea contra celor de la SC Bacãu. „Chiar dacã toţi jucãtorii noştri sunt mai mici cu un an decât cei de la SC Bacãu, sperãm sã-i învingem şi sã jucãm finala“, spunea noul antrenor de la CS Mioveni, Mihãiţã Ianovschi.
Grupa a treia: foşti juniori de la  F.C. Argeş, doi reveniţi dupã împrumuturi şi doi juniori
Au mai fost prezenţi la primul antrenament trei jucãtori care au jucat la F.C. Argeş: Avramescu, George Cotigã şi Mihai Vintilã. De asemenea, au revenit la CS Mioveni, dupã ce campionatul trecut fuseserã împrumutaţi la Girom Albota, Gãlan şi Sandu. În probe se mai aflã doi juniori, Cristi Tãnase II, şi Bãrãscu, ambii de 18 ani de la CS Mioveni, însã aceştia au şanse minime sã fie opriţi în lot.
Vor fi aduşi 5-6 jucãtori cu experienţã şi valoare
În aceastã dimineaţã, noul antrenor de la CS Mioveni, Mihãiţã Ianovschi, şi-a chemat jucãtorii la al doilea antrenament. La ora 8.45 toţi au fost prezenţi, şi antrenamentul propriu-zis a început la ora 9.15 dupã o şedinţã tehnicã. Din cei 26 de jucãtori prezenţi la primul antrenament, nu vor rãmâne toţi, dar în schimb vor mai fi aduşi 5-6 fotbalişti cu experienţã şi valoare de Liga I şi a II-a.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.