CS Mioveni va juca cu echipa a doua a liderului din Liga I

Calificată în turul V al Cupei României, CS Mioveni va întâlni pe Pandurii Tg. Jiu 2, echipa secundă a liderului campionatului din Liga I. Partida se va disputa marţi, 11 septembrie de la ora 16.30 pe terenul sintetic de la Tg. Jiu. Despre acest meci, antrenorul echipei CS Mioveni, Mihăiţă Ianovschi, spunea că „deocamdată nu ne-am gândit la acest meci. Am aflat doar cu o oră în urmă că vom juca la Tg. Jiu cu Pandurii 2, iar acum pregătim cât putem mai bine jocul de vineri, din campionat, cu UTA. Tot ce pot să mai spun despre meciul din Cupa României este vom intra în cantonament după meciul de la Arad, şi la Tg. Jiu vom juca preponderent cu jucătorii care au evoluat mai puţin în primele două etape, sau n-au jucat deloc. Este cazul să nu-i suprasolicităm pe jucătorii noştri de bază”.
„Din start, două lucruri ne dezavantajează…“
Preşedintele Consiliului Director de la CS Mioveni, Dumitru Olteanu, spune despre meciul din Cupa României: „nu ştiu dacă sorţii au fost sau nu buni cu noi pentru că ne-au scos în cale echipa a doua Pandurii Tg. Jiu. Din start sunt două lucruri care ne dezavantajează: primul, vom juca pe teren sintetic, iar al doilea, în Liga I fiind întrerupt campionatul, vor fi coborâţi de la prima echipă mai mulţi jucători. Asta, în cazul că pe cei de la Pandurii îi interesează competiţia Cupa României. Dacă au ajuns în această fază, cred că îi interesează… Noi vom aborda acest meci cu toată seriozitatea, şi ne vom pregăti pe terenul sintetic la Grupul Şcolar Mioveni. Aşa cum am mai spus, obiectivul nostru în Cupa României este să aducem la Mioveni o echipă din Liga I, iar acest lucru este posibil numai dacă trecem de Pandurii Tg. Jiu 2”.
Meciul de vineri cu UTA este pregătit în detaliu
La Mioveni şi la Piteşti, meciul din etapa a doua a campionatului, cu UTA, la Arad, se pregăteşte în cele mai mici amănunte. Luni, UTA a remizat la Timişoara, 1 – 1, într-un meci foarte disputat, cunoscută fiind rivalitatea dintre Arad şi Timişoara. Cu ajutorul unor prieteni, antrenorul Ianovschi a făcut rost de DVD-ul cu acest meci. L-a văzut şi revăzut de câteva ori, şi a fost impresionat de angajamentul şi dăruirea celor două combatante. „Un meci <nebun>, pe viaţă şi pe moarte… N-au fost mari realizări tehnico-tactice, dar implicarea, dăruirea şi sacrificiul au fost maxime. Cu UTA vom avea un meci foarte greu, dar îl vom pregăti cât se poate de bine”, spunea tânărul tehnician al echipei CS Mioveni, Mihăiţă Ianovschi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.