CS Mioveni va juca mâine la Severin, în Cupă

CS Mioveni nu a jucat în etapa de sâmbătă din campionat şi s-a pregătit pentru meciul din Cupa României. Mâine, echipa lui Mihăiţă Ianovschi va juca la Turnu Severin cu SC Severin, echipă din Liga I. În această competiţie a Cupei, CS Mioveni şi-a îndeplinit obiectivul impus de conducere: calificarea în şaisprezecimi, acolo unde va întâlni o echipă de primă ligă.
Echipa lui Nicolo Napoli şi-a vândut scump pielea cu Vasluiul şi Galaţiul
CS Severin a promovat în Liga I şi a jucat primele şapte etape cu antrenorul Marian Bondrea la timonă, dar fostul tehnician al Argeşului a fost schimbat, în locul său fiind adus italianul Nicolo Napoli. Cu Napoli pe banca tehnică se­verinenii au pierdut greu în etapa a opta la Vaslui, 1 – 2, iar etapa trecută au remizat pe teren propriu cu fosta campioană, Oţelul Galaţi, 1 – 1, meci la care antrenorul italian a stat în tribună, fiind suspendat.
Trei jucători importanţi sunt accidentaţi
Pentru că lotul de jucători al galben-verzilor nu este prea numeros valoric, şi doar 12-14 jucători duc greul în campionat, este de aşteptat ca la meciul de mâine mai mulţi jucători să fie menajaţi, pentru că primordial este campionatul. Mai mult, trei jucători de bază sunt accidentaţi şi nu pot fi recuperaţi până la ora meciului. Este vorba de Andrei Mărgăritescu, Emil Dică şi Rică Neaga.
Mărgăritescu şi-a reluat ieri alergările uşoare
Accidentat în ultimul minut al meciului cu ASC Poli Timişoara, Mărgăritescu a fost nevoit să stea o săptămână, şi a reluat ieri pregătirea cu alergări uşoare. Medicul speră ca Mărgăritescu să poată juca sâmbătă la Alba Iulia în meciul din campionat.
Dică s-a accidentat la gleznă din cauza terenului dur
Emil Dică s-a accidentat şi el la un antrenament şi are probleme la gleznă din cauza terenului dur de la Ştefăneşti pe care s-a pregătit echipa. „Nu cred că Emil Dică va juca în meciul din Cupa României, pentru că n-are rost să rişte o accidentare mai gravă, şi să-l pierdem pentru partidele din campionat”, spunea antrenorul Mihăiţă Ianovschi.
Rică nu riscă
În aceeaşi situaţie ca a lui Dică este şi Rică Neaga. Refăcut după leziunea fibrilară din meciul de Cupă cu F.C. Argeş, accidentarea lui Neaga a recidivat uşor înaintea partidei cu ASC Poli Timişoara în care a intrat totuşi în teren în ultimele 15 minute. Atunci a riscat foarte mult o recidivă mai gravă, iar acum nu o va mai face, şi nu va juca la Turnu Severin. Se mizează pe reintrarea lui în partida cu Unirea Alba Iulia din etapa a şasea a campionatului.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.