CSM Bucureşti a câştigat „Cupa Piteşti“

Turneul amical de handbal, desfăşurat vineri şi sâmbătă la Sala Sporturilor Trivale, a fost câştigat de CSM Bucureşti. Echipa antrenată de Titel Răduţă şi Răzvan Cîrstoia s-a clasat în final pe ultimul loc, fără nicio victorie, însă rezultatele au fost mai puţin importante pentru HC Argeş. În contextul în care piteştenii s-au duelat cu trei echipe din Liga Naţională, obiectivul lui Titel Răduţă a fost acela de a lua pulsul echipei. Turneul ne-a prins descoperiţi, prin absenţa lui Vlad Stoica, jucător de bază la aruncările de la distanţă. Una peste alta, a fost o competiţie benefică, ce ne-a permis să descoperim lucrurile bune, dar şi carenţele. Trebuie să lucrăm mai mult la relaţiile de joc, însă sunt convins că timpul le va rezolva pe toate”, a precizat tehnicianul de pe banca echipei HC Argeş.
HC Argeş – CSU Suceava 27-32 (10-17)
În primul meci al turneului de pregătire de la Pite;ti, HC Argeş a pierdut, cu 27-32, în faţa grupării de Liga Naţională, CSU Suceava. Titel Răduţă a început confruntarea cu următorul şapte: Drenceanu, Geica, Marinescu, Vele, Cadar, Mărgărit, Mureşan. Pentru echipa piteşteană au marcat: Mărgărit 6, Mihalache 5, Cadar,Vele, câte 4, Marinescu, Mureşan 3, Moise şi Văduva 1.
HC Argeş – CSM Bucureşti 25-35 (13-19)
În al doilea meci din cadrul Cupei Piteşti, jucătorii lui Titel Răduţă au fost învinşi, cu scorul de 25-35, de CSM Bucureşti. HC Argeş a început partida în umătoarea componenţă: Macri, Marinescu, Mihalache, Vele, Cadar, Mureşan, Mărgărit. Pentru Piteşti au marcat: Radu 11, Mărgărit, Mureşan, Mihalache, câte 3, Marinescu, Vele, câte 2, Cadar 1.
HC Argeş – CSM Ploieşti  31-40 (13-19)
În partida de final, HC Argeş a pierdut, scor 31-40, confruntarea cu CSM Ploieşti. Piteştenii au început jocul cu Drenceanu, Mărgărit, Cadar, Stoica, Mureşan, Macharashvili, Marinescu. În această confruntare, pe lângă ucrainianul de origine georgiană Oleg Macharashvili, la HC Argeş a evoluat şi moldoveanul Maxim Beleaev. Marcatori: Macharashvili 6, Ma­xim, Cadar, câte 5, Marinescu, Mureşan, Stoica, câte 3, Mărgărit, Vele, câte 2, Geica şi Văduva, câte 1.
Rezultate complete:
HC Argeş- CSU Suceava 27-32
CSM Bucureşti – CSM Ploieşti 29-29
HC Argeş – CSM Bucureşti 25-35
CSU Suceava -CSM Ploieşti 33-28
CSU Suceava- CSM Bucureşti 22- 27
HC Argeş- CSM Ploieşti 31-40
Clasament:
1.CSM Bucureşti
2.CSU Suceava
3.CSM Ploieşti
4.HC Argeş
Superlativele turneului:
Cel mai bun portar: Stănescu (Suceava)
Cel mai tehnic jucător: Nacho Moya (CSM Bucureşti)
Golgeter: Botezatu (CSM Ploieşti)- 18 reuşite.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.