CSM Piteşti şi-a premiat sportivii

Luni seara, la luxosul restaurant „Ramada”, conducerea clubului CSM Piteşti şi-a premiat într-un cadru festiv, cei mai buni sportivi pe anul 2012. CSM Piteşti are 8 secţii şi 540 de sportivi legitimaţi. Au participat majoritatea sportivilor care în 2012 au avut rezultate deosebite, antrenori şi invitaţi. Ceremonia a fost deschisă de George Ziguli, preşedintele clubului, care după un preambul i-a dat cuvântul primarului Tudor Pendiuc, preşedinte de onoare al secţiei de baschet de la CSM Piteşti.
Gluma primarului Pendiuc
„Consider că anul 2012 a fost unul bun, şi personal, sunt mulţumit, chiar dacă era loc de mai bine. În anul care vine, doresc şi sper ca echipa de baschet să se califice iar într-o Cupă Europeană, precum şi să termine turul cu două victorii. În anul 2000, atunci când echipa de baschet a câştigat primul titlu de campioană, am pri­mit o diplomă şi un tricou de campion. Acest tricou vreau să i-l dau domnului Ziguli, pentru a mai câştiga încă odată titlul, dar mă tem că nu-l mai cuprinde!”, a glumit primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc.
Boxerii tari în pumni
Festivitatea de premiere a sportivilor a început cu secţia de box. Flavius Croitoru, vicecampion la categoria 54 kg, tineret, a fost declarat cel mai bun sportiv al secţiei de box. Pe locul doi a fost George Vasile, iar pe trei Mihai Nicolae. Cei trei boxeri sunt pregătiţi de antrenorii Ioniţă Mărăşescu şi Ion Găureanu, acesta din urmă ieşit între timp la pensie.
Judoka Alina Zaharia a fost desemnată sportiva anului
La secţia „lupte”, cel mai bun sportiv a fost desemnat Emil Croitoru. La judo, pe primul loc s-a clasat Alina Zaharia, sportiva declarată cea mai bună în anul 2012 de la CSM Piteşti. Înotătorii piteşteni au obţinut cele mai multe medalii în anul care se va încheia: 362!!! La secţia atletism, locul unu a fost ocupat de Denisa Dragomir, campioană balcanică la alergare pe munte. Pe locul secund s-a clasat Adrian Cârnaru, iar pe trei Andreea Şoricilă. La caiac, Alexandru Din a fost pe locul doi, campion naţional şi medaliat de încă trei ori la CN. Primul loc i-a revenit lui Robert Vidroiu, de asemenea, campion naţional.   
Şi baschetbaliştii au fost premiaţi
Echipa de baschet BCM U Piteşti, antrenată de Tudor Costescu a fost, de asemenea, premiată pentru câştigarea Cupei României, a Super Cupei, precum şi pentru participarea în FIBA Euro Challange, chiar dacă a avut o singură victorie în această competiţie europeană. Majoritatea baschetbaliştilor au fost prezenţi la premiere, iar antrenorul Tudor Costescu a primit toate felicitările pentru rezultatele obţinute în 2012.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.