Cu cât ar trebui să crească punctul de pensie? Ludovic Orban: „Le transmit pensionarilor să nu îi mai asculte pe guvernanți!”

0

Punctul de pensie ar trebui majorat cu cel puțin 18% susține Ludovic Orban, președintele Forței Dreptei. Demnitarul a declarat că au fost făcute calcule alături de fostul ministru al Muncii, iar majoarea pe baza creșterii economice și rata inflației, punctul de pesnie ar trebui mărit cu 18-20%. De asemenea, Orban a mai spus că bătrânii nu vor beneficia de această majorare, ci vor primi cât va vrea președintele Iohannis.

„Punctul de pensie trebuie să crească cu minim 18%. Ei s-au lăudat cu creșterea economic. Deci 50% din creștere este undeva la 3% și 15% – rata inflației – reiese o creștere de 18%. Le transmit pensionarilor să nu îi mai ascultă pe guvernanți. O să crească punctul de pensie cu cât o să dicteze Iohannis. Din punctul nostru de vedere, punctul de pensie trebuie să crească cu 18%. Am depus și proiect de lege în Parlament în acest sens” a anunțat Ludovic Orban.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata