„Cu jocul pe care-l prestăm, va fi greu pentru orice echipă să ne bată!” Stoican – primele declarații după meciul cu Rapidul!

0

Flavius Stoican, antrenorul CS Mioveni, și-a felicitat elevii deși au pierdut în meciul cu Rapid! Tehnicianul a declarat după meci că jucătorii de la Mioveni au dat ce au avut mai bun din ei și au alergat până în ultimul moment. Din păcate, glben verzii au pierdut cu 2-1 în fața gazdelor din Giulești.

„Două lucruri sunt de spus. Vreau să felicit echipa gazdă pentru cele trei puncte, dar vreau să spun ceva cu sinceritate. Vreau să-mi felicit băieții, care, în 10 oameni, au alergat, s-au dăruit, au crezut în șansa lor. Sunt trist. Am fi meritat un egal pentru modul în care ne-am prezentat astăzi.

CITEȘTE ȘI: „NIMIC NU ESTE PIERDUT!” ANDREI PREPELIȚĂ – DECLARAȚII DUPĂ SERIA ÎNFRÂNGERILOR SUFERITE DE FC ARGEȘ!

Una peste alta, sunt foarte mulțumit că am în componența echipei jucători care aleargă până la epuizare. Fiți convinși că vom ieși din această situație. Cu jocul pe care-l prestăm, va fi greu pentru orice echipă să ne bată!

Rezultatul e dezamăgitor. Am alergat, ne-am zbătut, am crezut în șansa noastră. Eu cred că se poate să fim mai buni de la meci la meci în perioada următoare”, a spus Flavius Stoican

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata