Culmea hoției! I-a furat bicicleta de sub el! Cum a fost posibil!

Un bărbat a trăit o experiență la care puțini s-ar putea gândi: i s-a furat de sub nas, chiar de sub el am putea spune, bicicleta cu care se deplasa pe o stradă din Pitești. Sub pretextul că vrea să afle ceva, hoțul s-a băgat în seamă cu biciclistul și, mai rău ca în filmele mute, a fugit cu bicicleta chiar de sub nasul acestuia.

CITEȘTE ȘI: METODA LOVERBOY VARIANTA PITEȘTI! CINCI AMOREZATE ȘI FURATE DINTR-O LOVITURĂ!

 „În ziua de 20 iunie, în jurul orei 15.30 polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o strada din Pitești, ar fi fost abordat de un bărbat necunoscut, care, prin distragerea atenției, i-ar fi sustras o bicicletă.

În urma investigațiilor, polițiștii au reușit, în scurt timp, identificarea unui bărbat de 33 de ani, din Pitești, bănuit de săvârșirea faptei. Bicicleta a fost recuperată și restituită persoanei vătămate. În cauză, a fost întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun.”, precizează IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.