Primărița Lasconi a învins-o pe tenismena Halep și a câștigat un colier cu diamante! Află despre ce este vorba!

0

Elena Lasconi este una dintre puținele femei care se poate lăuda că a învins-o, într-o confruntare direct, pe celebra jucătoare de tenis Simona Halep. Mai mult decât atât, în urma competiției, primăriția din Câmpulung a câștigat chiar un colier din aur de 18K cu diamante, oferit de Kultho.

Lasconi a devansat-o inclusiv pe producătoarea vaccinului BioNTech/Pfizer

Femeia care i-a inspirat pe cei mai mulţi dintre ascultătorii Europa FM a fost primăriţa de la Câmpulung, Elena Lăsconi. Aceasta a concurat alături de alte femei puternice: campioana Simona Halep; Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu, fondatoarele Asociaţiei „Dăruieşte Viaţă”; medicul Beatrice Mahler şi asistenta Mihaela Anghel, de la Spitalul „Marius Nasta”; Melania Medeleanu, de la Asociaţia Magis & Zi de Bine”; pilotul de vânătoare Simona Maierean; Mihaela Nabăr, de la Word Vision România; Veronica Săcărea, Florentina Pavăl, Bianca Otel şi Catinca Alexandru, profesoarele care fac lumină în materia de la clasă de când educaţia a fost forţată să treacă în on-line; Măriuca Talpeş, de la Bitdefender, Softwin; dar şi Ozlem Tureci, cercetătoarea germană de origine turcă din spatele vaccinului BioNTech/Pfizer. Postul de radio Europa FM a desemnat câştigătoarea concursului „Femeia de milioane!” în cadrul emisiunii „Deşteptarea cu Vlad, George şi Luca”.

Primărița din Câmpulung – spațiu gratuit de promovare la radio

„Mi s-a părut atât de tare chestia asta să mă voteze lumea pe mine. Mă şi gândeam: cine mă votează pe mine?! Am intrat cu inima strânsă. Când am văzut topul, zic: ce caut eu aici printre femeile astea grozave?! Vreau să fiu o inspiraţie pentru oamenii de bună credinţă să intre în viaţa politică, pentru că altfel nu putem să schimbăm ţara asta.”, a spus Elena Lăsconi, în direct, în „Deşteptarea” de la Europa FM.

Elena Lăsconi va primi ca premiu din partea Europa FM spaţiu de promovare pentru o cauză socială. „Eu am susţinut foarte multe cauze. Am văzut că aveţi o campanie cu violenţa domestică. Am făcut şi eu, la rândul meu, campanii cu violenţa domestică atunci când eram jurnalist.” a spus Elena Lăsconi. „Pentru perseverenţă, dedicare şi implicare în viaţa comunităţii, Elena Lasconi este „Femeia de milioane”, a transmis Europa FM. În plus, Kultho-Forever Diamonds i-a oferit un colier din aur de 18 karate cu diamante.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata