Cum a murit rapperul Nosfe? Anunțul oficial al Șatra B.E.N.Z!

0

Nosfe, unul dintre cei mai cunoscuți traperi din România și membru al trupei Șatra B.E.N.Z, a murit fulgerător la doar 37 ani în noaptea dinspre sâmbătă spre duminică în urma unui infarct. Artistul a susținut cu doar câteva ore înainte să treacă la cele veșnice un concert cu trupa sa un la Romaero, în București, în cadrul evenimentului Trap Attack.

Ulterior, acesta a mers acasă, iar în jurul orelor 3:30, acesta a fost găsit fără suflare de către soția sa. Din câte se pare, artistului i s-a făcut rău și a căzut secerat la pământ. La locuința sa s-au deplasat de urgență un echipaj medical, dar, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic. De asemenea, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar în urma cercetărilor se vor stabili circumstanțele în care s-a petrecut tragedia.

Mesajul integral al formaţiei Șatra B.E.N.Z pe Facebook:

”Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”

Ulterior, artiștii au postat un nou mesaj prin care au dezvăluit cauza decesului lui Nosfe. Aceștia au spus că artistul a murit în urma unui infarct și nu s-a sinucis, cum s-a zvonit în spațiul public:

„Vă rugăm să nu mai răspândiți informații false despre împrejurările morții lui NOSFE! Nu s-a sinucis, nu a murit în somn. A suferit un infarct la scurt timp după concertul de azi-noapte. Până la un comunicat concludent din partea noastră, faceți doar presupuneri. Respectați-ne liniștea în aceste momente delicate”.

„În bootcamp ne-a demonstrat că  bucătăria nu e doar un hobby, ci o adevărată pasiune”

Nosfe, pe numele lui real Darius Crețan, a participat împreună cu soția sa la emisiunea Chefi la cuțite, iar imaginile ar fi trebuit să apară pe micile ecrane. Nu se știe momentan dacă emisiunea va fi difuzată, dar echipa show-ului urmărit de sute de mii de persoane a postat un mesaj emoționant la aflarea veștii că artistul s-a stins din viață.

„Fiecare sezon de „Chefi la cuțite” vine cu povești și oameni deosebiți. În sezonul 10 i-am cunoscut pe Darius aka @nosfezilla, co-fondatorul Șatra Benz și soția lui, Mădălina. Nosfe ne-a demonstrat că talentul lui nu se rezuma doar la muzică, ci se regăsea și în gustul din farfurie.

Și ne-a surprins nu doar cu asta, ci și cu dorința de a merge mai departe în această competiție, de a învăța mai mult, de a deveni și mai bun. În bootcamp ne-a demonstrat că  bucătăria nu e doar un hobby, ci o adevărată pasiune. Filmările sezonului 10, sezon difuzat în această perioadă au avut loc cu câteva luni în urmă, în primăvară. Se pare că viața a avut alte planuri și ne-a lăsat fără cuvinte!

Drum bun, Nosfe! Condoleanțe familiei și tuturor celor apropiați” este mesajul transmis de Chefi la cuțite.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata