Cum a pus Mugur Mihăescu mâna pe banii de la TVR, după ce a pierdut 1,5 milioane de euro

Pandemia l-a afundat pe Mugur Mihăescu, fiind nevoit să pună lacătul pe cele trei pub-uri pe care le deține în centrul vechi, dar l-a și readus pe micile ecrane în ”formula magică”, alături de Radu Pietreanu. Cei doi membri ai grupului de umor ”Vacanța Mare” vor face Revelionul la TVR în acest an.

Potrivit Paginademedia, înțelegerile dintre ”Vacanța Marea” și TVR însumează aproximativ 50.000 de euro. Este vorba despre mai multe contracte, încheiate separat, la începutul lunii decembrie, cu Mihăescu, Radu Pietreanu și cu firma lor de producție, R&M Production. Contactat de sursa numită, Mihăescu a declarat că propunerea pentru Revelion a venit din partea TVR și că programul, care a fost deja filmat, a fost realizat în pub-ul din Centrul Vechi, la St. Patrick.

„A fost o negociere, cât am considerat că este valoarea noastră pe piață”, a spus Mihăescu despre valoarea contractului.

„Nu va fi un Revelion despre Garcea și Leana lui Pârțag. Chiar ne luăm la revedere de la aceste personaje”, a continuat actorul.

„Are ca obiect asigurarea întregii creații prestații artistice (actori, invitați speciali, interpreți de muzică ușoară, trupe, regie artistică, apariții episodice, mișcare scenică, figurație, regie locație”) necesară realizării programului special de sărbători cu titlul Revelion la mine acas’, difuzat pe canalul TVR 1, în data de 31 decembrie 2020”, este notat în contract.

Pentru serviciile sale, Mihăescu ar urma să primească 52.000 de lei brut, adică 10.700 de euro. Pietreanu, în schimb, a ajuns la o înțelege cu TVR, un contract separat de partenerul său de scenă, pentru 53.000 de lei brut, aproape 11.000 de euro. Peste acești bani se adaugă și cei pe care îi vor primi pe contractul încheiat de TVR pentru Revelion cu firma R&M Production Art. Valoarea regăsită în document este de 24.800 de euro, sumă la care se adaugă TVA.

Filmările au durat șase zile

Mugur Mihăescu a povestit că filmările pentru Revelion au durat șase zile și au avut loc la St. Patrick, pub-ul din Centrul Vechi. „Propunerea a venit din partea TVR. Ne-au întrebat dacă suntem interesați să facem un program”, a lămurit Mugur Mihăescu. În completare, actorul a spus și că: „Apar și aceste personaje(n.r. Leana și Costel), foarte puțin, dar nu este un Revelion despre Garcea și Leana Pârțag. De altfel, este un program în care ne luăm la revedere de la aceste personaje”.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.