Cum a ajuns primarul Dulamă, fiara pădurilor!

În urmă cu aproape trei ani, pe teritoriul Rucărului se iscase o adevărată răscoală. La primele ore ale dimineţii aveau loc şedinţe între rucăreni, nu conta faptul că este sâmbătă sau duminică.

Asta pentru că neamţul Christoph Promberger, dorea să intre printr-o societate în Obştea Moşnenilor Rucăreni şi Dâmbovicioreni. Încet, încet rucărenii au vândut dramurile din obşte şi neamţul şi-a făcut potecă.

De curând, la Rucăr a avut loc „Carnavalul Pădurii”. Primarul Dulamă a primit o mască de lup iar neamţul Promberger, a purtat o blană de vulpe pe piept. Alţi primari din Muscel au participat deghizaţi ori în vânători, ba în animale sălbatice. Au încins hore, au dansat şi distrat până în zorii zilei, fiind mare petrecere, pe sponsorizarea neamţului. Primarul Dulamă a fost în capul horei, de fiecare dată.

Gurile rele spun că primarul Ionel Dulamă a avut cele mai multe dramuri în obşte, iar o parte dintre ele le-a vândut neamţului şi astfel acesta a devenit stăpân peste munţii Muscelului prin Fundaţia „Conservation Carpathia”.

În scripte rolul acestei fundaţii este de a conserva şi restaura zonele forestiere pe care le deţine sau le administrează în cadrul Siturilor Natura 2000, Munţii Făgăraş, Râul Târgului-Argeşel, Leaota şi Piatra Craiului.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.