Cum îți poți salva viața în cazul în care ești o victimă a violenței domestice! Sfaturile polițiștilor!

0

În ziua de 01 martie a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității au desfășurat activități, în centrul municipiului Pitești, pentru prevenirea violenței domestice. Doamnele și domnișoarele au primit de la polițiști, pe lângă tradiționalul mărțișor și delicatele flori, și pliante cu sfaturi utile în ceea ce privește violența domestică și modalitățile prin care aceasta poate fi sesizată, dar și măsurile ce pot fi întreprinse de autorități, în sprijinul victimelor.
Mai multe informaţii despre Ordinul de protecţie provizoriu puteţi accesa gratuit pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, la adresa: https://ag.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/comunicate/ordinul-de-protectie-provizoriu-emis-de-politisti .
De asemenea, mai multe informații referitor la aplicația gratuită pentru telefonia mobilă – Bright Sky, aplicație care vine în sprijinul victimelor violenței domestice, puteţi accesa gratuit pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, la adresa: https://ag.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/comunicate/politistii-va-invata-cum-sa-spuneti-nu-violentei-domestice.
Polițiștii Compartimentului de Analiza și Prevenirea Criminalității Argeș realizează, periodic, în cadrul activităților curente desfășurate cu persoanele ce prezintă risc de victimizare din perspectiva violenței domestice, instruiri, cu scopul de a aduce la cunoștință felul în care poate fi tratată o asemenea problemă, pentru a sprijini polițiștii în combaterea acesteia.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata