Cum poți înțelege RTP-ul jocului de Blackjack?

0

Dacă ești familiarizat deja cu jocul de Blackjack, probabil știți că RTP (Return to Player) reprezintă rata de plată a unui joc care îți spune câți bani te poți aștepta să câștigi înapoi pe termen lung. Dacă un cazinou oferă un RTP de 99%, înseamnă că vei primi înapoi aproximativ 99 de lei pentru fiecare 100 de lei cheltuiți. De aici putem deduce că cea mai bună opțiune pentru orice jucător de blackjack este să joace la mesele care oferă un RTP cât mai mare.

Însă acest lucru poate fi uneori greu. În unele cazinouri, în special în cazinourile fizice, RTP-ul meselor este rareori comunicat clienților. Ceea ce înseamnă că pot merge până la 97% sau mai puțin. Blackjack-ul este unul dintre jocurile bine plătite ale oricărui cazinou, însă acest aspect nu se aplică întotdeauna. Dacă RTP-ul este scăzut, atunci nu vei obține profit. Dar există și alte modalități prin care poți determina procentajul RTP dacă datele nu sunt disponibile pentru consultare.

Înțelege cele mai importante reguli ale jocului

Mulți jucători subestimează valoarea înțelegerii regulilor în mod corespunzător. Trebuie să ai cunoștințe aprofundate despre reguli pentru a înțelege procentul de plată. De exemplu, plata de 3 până la 2 reduce considerabil marja casei, o singură punte are capacitatea de a scădea marja casei cât jocurile cu șase punți, iar coborârea dublă a oricăror două cărți scade, de asemenea, marja casei. Există câteva alte modalități de a reduce marja casei în favoarea ta atunci când vine vorba de Blackjack. Dar trebuie să înveți temeinic regulile pentru a le înțelege și a profita de ele.

Deși nu este neapărat o regulă, un alt aspect pe care îl poți avea în vedere pentru a-ți forma o idee referitoare la predispoziția jocurilor de a plăti jucătorul este să revendici toate ofertele bonus fără depunere de care ești informat și să rulezi bonusul la mesele participante pentru a lua pulsul jocului și pentru a-ți fora mâna fără a risca să pierzi bani.

Dacă vei avea răbdarea necesară să consulți portofoliile de oferte ale cazinourilor online, vei vedea că acestea oferă foarte multe bonusuri pe care le poți revendica pentru o experiență de excepție. Multe cazinouri online au oferte uimitoare de blackjack cărora pur și simplu nu le vei putea face față. Accesează site-urile web cunoscute de blackjack și verifică ce oferă aceste în materie de bonusuri. Apoi începe să joci pentru a câștiga bani.

Calculatoare pentru Blackjack

Chiar și după culegerea tuturor informațiilor, aflarea RTP-ului continuă să fie un proces dificil. Însă nu lăsa matematica să te sperie, deoarece multe site-uri de jocuri de noroc online oferă calculatoare de blackjack care constituie un avantaj destul de precis al jocului și care îți pot oferi informații valoroase referitoare la frecvența cu care jocul efectuează plățile. Aceste calculatoare sunt ușor de manevrat și nu necesită mult timp pentru a obține informația care te interesează.

Întreabă cazinourile

Una dintre cele mai simple modalități de a cunoaște regulile este să abordezi chiar personalul cazinoului și să adresezi întrebările care te frământă. Poți face asta și printr-un e-mail și poți pune întrebări referitoare la regulile lor de Blackjack. Este posibil să nu primiți un răspuns, însă această metodă reprezintă o acțiune de rezervă care necesită un minim de efort și care, de cele mai multe ori, dă randament.

Site-urile de jocuri de noroc efectuează, de asemenea, sondaje ale scenelor de Blackjack din orașele renumite pentru viața de noapte și ale multor alte destinații de jocuri de noroc majore și minore. Dacă îți permite timpul să faci puțină cercetare pe cont propriu, vei putea găsi informații despre o mulțime de reguli pe care cazinoul nu le menționează. În acest fel, vei fi complet pregătit înainte de a juca în aceste locuri.

Uneori, aceste site-uri web îți vor comunica chiar și avantajul casei pentru anumite cazinouri. Dacă știi avantajul casei, atunci vei putea scădea aceș număr din 100 și vei obține procentul RTP. Cu aceasta, nici nu va trebui să îți faci griji în ceea ce privește regulile de joc.

Optimizează-ți strategia de joc

Cunoașterea regulilor și a marjei casei face parte din proces, iar optimizarea strategiei pentru a profita de reguli este, de asemenea, foarte importantă. Blackjack-ul este un joc care se bazează pe strategii și reguli, deci nu există multe variabile în acest joc. Cel care are cea mai bună strategie și un pic de noroc câștigă aproape întotdeauna. Este important să dezvolți o strategie care să funcționeze pentru tine și să te ții de ea.

Blackjack-ul este unul dintre cele mai bine plătite jocuri din orice cazinou. De asemenea, este destul de ușor de învățat și de jucat, motiv pentru care acest joc a detronat de mult timp sportul rege al oricărui cazinou – pokerul, care are mai multe variabile. Dar pentru a obține profit din blackjack, trebuie să analizezi piața și să optezi pentru mesele care dispun de un RTP cât mai mare. Atunci poți câștiga bani cu abilitățile tale. Însă strategia nu este deloc de neglijat atunci când vine vorba de blackjack, iar toate celelalte aspecte decurg din ea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata