Cum s-a petrecut tragicul accident din Pitești în care doi bărbați au murit pe loc? Precizările IPJ Argeș!

0

În ziua de 25 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, un accident rutier grav s-a produs între un autoturism și un tren, pe strada Găvenii din municipiul Pitești.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat, de 52 de ani, din Pitești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Găvenii, din direcția str. Depozitelor către b-dul Nicolae Bălcescu, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, la trecerea la nivel cu calea ferată simplă, fără bariere, semnalizată corespunzător, a intrat în coliziune cu un tren personal, condus de un bărbat de 26 de ani, din Pitești, mecanic de locomotivă.

Din accident, a rezultat decesul conducătorului  autoturismului și al unui bărbat de 69 de ani, din Bascov, pasager pe locul din dreapta față al autoturismului.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata