Cum să îţi organizezi singur un joc de poker acasă?

0

Fără discuţie, jocul de poker este unul dintre cele mai populare din istoria omenirii. Întâlnit în toate păturile societăţii în care trăim, jocul de poker este o minunată oportunitate de a aduce împreună oamenii şi de a interacţiona cu aceştia. Regulile sunt simple, jocul în sine este unul spectaculos, deci, sunt îndeplinite toate condiţiile pentru ca acest joc să conducă şi în zilele noastre la capitolul popularitate. Şi dacă este un atât de popular, de ce să nu îl organizezi chiar tu la tine acasă?

Despre micile secrete ale organizării unui joc de poker la tine acasă vom discuta în rândurile următoare, aşa că parcurge-le cu atenţie.

1.Decide programul

Cine primeşte rotiri gratuite fara depunere poate încerca păcănele gratis şi realiza un profit frumuşel cu puţin noroc. Acest bonus este exclusiv pentru unii operatori de jocuri de noroc şi, este probabil prima alegere a clienţilor. Este oportunitatea perfectă de familiarizare cu un site de jocuri de noroc. După ce s-au testat şansele cu un bonus de acest tip sau cu alte oferte, poate că vei lua decizia să încerci şi alte tipuri de jocuri şi, chiar să depui fonduri reale.

Fie că ești sau nu un jucător cu experienţă, poate că o idee bună este învăţarea regulilor de poker şi apoi, înscrierea în turnee sau participarea la mese live cu bani reali. Totuşi, dacă nu eşti stăpân pe sine şi încă nu cunoşti foarte bine acest joc de noroc, poate că organizarea unei serate dedicate pokerului va fi cu totul şi cu totul specială.

Dacă vrei să organizezi un joc de poker doar pentru distracţie, atunci nu trebuie să îţi faci griji pentru un program de joc. Distracţia poate surveni oricând, aşa că poţi alege lejer orice zi şi orice oră pentru a organiza o asemenea partidă. De vrei să dai o miză specială jocului de poker, atunci anunţă-ţi prietenii ca sunt invitaţi la o partidă de poker pe o miză reală. Şi dacă este vorba despre bani adevăraţi, atunci va trebui să programezi cu atenţie această partidă care se anunţă deja ca fiind una de real interes.

Cel mai indicat este să te organizezi la un sfârşit de săptămână, când toată lumea s-a achitat de sarcinile de serviciu şi se simte nevoia de relaxare. Seara de sâmbătă este cea mai indicată şi cu siguranţă că toată lumea va adera la această idee. Jocul de poker este unul incitant şi o miză pe bani adevăraţi nu va face decât ca jocul să devină şi mai incitant. Deşi se preconizează că veţi juca doar între anumite ore, programul se poate duce adânc în noapte, până în zorii zilei de duminică.

Ziua de duminică este destinată odihnei, deci prietenii tăi jucători se pot reface după o noapte de poker nebun. Nu contează cine a câştigat, jocul de poker v-a adus împreună şi a consolidat o relaţie deja puternică de prietenie.

2.Alege variaţia de poker

Dacă alegi să organizezi o seară de poker pe o miză reală, îţi vei asuma implicit şi rolul de dealer. Acest lucru te obliga ca şi gazdă dar îţi dă şi o altă responsabilitate majoră, să alegi variaţia de poker care se va juca la tine acasă.

Şi ai de unde alege, pentru că jocul de poker a cunoscut de-a lungul timpului o mulţime de variaţii care mai de care mai interesante. Va trebui să alegi deci o variantă de joc pe care o să o abordezi împreună cu prietenii.

Cea mai cunoscută este cea de Poker Texas Hold’em, o variantă americană de joc care este una plină de suspans. Este puţin probabil că aceasta să fie necunoscută partenerilor, deci este o minunată oportunitate de a-i pune împreună la masa de joc.

Ceea ce trebuie să ai însă în vedere este valoarea mizelor acceptate atât la debutul jocului cât şi pe parcursul acestuia. Este indicat ca mizele să fie cât mai mici, pentru că în final îţi doreşti ca jocul să se întindă pe cât mai multe ore, aşa că procedează în consecinţă.

3.Asigură-te că ai echipamentul necesar

Pentru că jocul de poker este unul atât de popular de atât de multă vreme, pentru a organiza o partidă la tine acasă nu mai este necesar doar un pachet de cărţi de joc. Acest lucru se întâmplă poate acuma ceva vreme, dar astăzi jocul de poker a ajuns la un nivel performant unde un pachet de cărţi nu mai este suficient.

Din fericire există magazine specializate care oferă seturi complete pentru organizarea unei asemenea partide. Vei avea câteva pachete de cărţi de joc, un postav identic cu o masă dintr-un cazino real şi evident fise de joc de diferite valori.

În funcţie de posibilităţile tale financiare poţi achiziţiona şi seturi de poker de lux, însă pentru o seară cu prietenii şi una obişnuită îşi va face treaba. Ideea generală este că trebuie să vă simţiţi bine şi orice set de joc poate de minune să facă acest lucru.

Şi pentru cazul mai puţin probabil în care nu îţi poţi permite un asemenea set de poker, există o variantă viabilă. Poţi să închiriezi la un preţ modic un asemenea echipament, astfel încât prietenii să nu fie dezamăgiţi şi tu să ai parte de o seară memorabilă de poker.

4.Gândeşte-te pe cine inviţi

Organizarea unui joc de poker nu se face la întâmplare, cu atât mai mult cu cât partida se desfăşoară pe o miză reală de joc. Tocmai de aceea va trebui să inviţi persoane de încredere, care să confirme prezenţa şi pe care să te poţi baza.

Ai cu siguranţă un cerc de prietenii dar chiar şi aşa este bine să te gândeşti de 2 ori înainte de a invita pe câţiva dintre ei. Gândeşte-te că vei servi şi băuturi alcoolice aşa că nu ai nevoie la masa de joc de jucători care să devină recalcitranţi.

Îţi cunoşti în mod sigur prietenii aşa că vei putea să faci cea mai bună alegere posibilă. Vei aduce la masa de joc oameni pe care poţi conta şi care nu o să îţi strice o seară de poker organizată la perfecţiune. Ai grijă doar să impui limite financiare peste care nici unul dintre voi să nu poată trece. Se ştie că banul este „ochiul dracului” aşa că nu îţi doreşti să îţi pierzi prieteni dragi doar de dragul unor câştiguri financiare.

Şi chiar înainte de debutul partidei, informează-ţi prietenii cu privire la toate aspectele legate de joc. În acest fel nu vei avea probleme şi toate nemulţumirile ulterioare se vor raporta la câştiguri şi pierderi şi în nici un caz nu îţi va strica relaţia solidă de prietenie pe care deja o ai.

Concluzie

Să organizezi un joc de poker la tine acasă nu a fost niciodată mai simplu. Alege deci prietenii care să ocupe locurile la masă şi ia-ţi un set complet de poker. Restul este doar distracţie şi o să ai parte din plin de ea atât tu cât şi prietenii tăi!

 

 

 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata