Cum să pariezi fără să te simţi vinovat

0

Milioane de oameni pariază în fiecare zi atât în cazinourile fizice şi în cele care se găsesc în mediul online. Industria jocurilor de noroc a devenit astăzi atât de populară încât toată lumea cochetează cu ideea jocurilor de noroc şi a câştigurilor pe care aceasta le poate oferi.

Dar pentru că totuşi nu sunt decât jocuri de noroc, numai hazardul este cel mai în măsură să îmbogăţească peste noapte un jucător sau dimpotrivă, să îl falimenteze. Când câştigi eşti fericit, însă atunci când pierzi sume considerabile încerci o senzaţie de vinovăţie care lasă întotdeauna un gust amar.

Cum să treci peste această senzaţie neplăcută şi mai ales cum să extragi de la jocurile de noroc numai partea benefică a acestora vom parcurge împreună în următorul topic. Poate că nu vei deveni milionar peste noapte, dar cu siguranţă că experienţa ta de joc va fi întotdeauna una cât se poate de pozitivă.

1.Buget doar pentru distracţie

Să câştigi pe un site online cu numele de Winner este cum nu se poate mai nimerit pentru orice jucător. Şi dacă adaugi în această ecuaţie şi mulţimea de bonusuri disponibile pe platformă sau cele mai mari cote din branşă, ai imaginea de ansamblu a acestui site incitant.

Toate aceste lucruri sunt disponibile dacă eşti client şi dacă ai făcut acest pas ai intrat deja în categoria jucătorilor celor mai experimentaţi. Ştii acum că jocurile de noroc aduc atât distracţie cât şi posibile câştiguri financiare, deci ai aşteptări cât se poate de realiste din partea lor.

Dacă ai construit un buget de joc unde va prima doar distracţia, eşti cu adevărat un jucător cerebral, care înţelege la perfecţie jocurile de noroc. Şi dacă pe parcurs ai parte şi de câteva câştiguri, înseamnă că norocul este prietenul tău de nădejde.

În fond, ai tot dreptul să te distrezi cum vrei şi una dintre modalităţile cele mai la îndemână este accesarea jocurilor de noroc. Singura problemă este să pui distracţia pe primul plan şi să nu urmăreşti câştiguri financiare, pentru că în acest caz lucrurile se schimbă radical.

În momentul în care acestea prevalează, jocurile de noroc nu mai aduc distracţia dorită ci devin extrem de periculoase. Vei face totul ca să câştigi şi acesta va deveni ţelul pe care îl vei urmări de fiecare dată. Urmarea este simplă, distracţia dispare şi eşti predispus să dezvolţi o dependenţă nocivă.

Ca să nu cazi pe această panta periculoasă, stabilirea unui buget de joc numai pentru distracţie este esenţial pentru tine. Împarte-l pe zile/săptămâni/luni şi chiar dacă îl pierzi, nu te simţii vinovat pentru că în fond ai obţinut distracţia dorită şi numai asta contează pentru tine în final.

2.Loterie

Când vine vorba despre jocuri de noroc ieftine, loteria este prima care apare pe lista oricărui cazino. Este fără discuţie principalul avantaj pe care sistemele de loto îl oferă, anume acela că poţi obţine cu sume modice câştiguri impresionante ca valoare.

Şi pentru că loteria este acum disponibilă şi pe internet, nici nu mai trebuie să te deplasezi ca odinioară la o sucursală stradală pentru a-ţi juca numerele preferate. Mai mult decât atât, ai acum în acest mediu acces la loterii din întreaga lume, deci de ce să nu îţi încerci norocul?

În nici un caz nu o să te simţi vinovat că pui un bilet de loto cu numai 1 RON, dacă ai o şansă cât de mică de a intra în posesia marelui premiu. Chiar dacă nu câştigi, ai jucat numerele preferate şi ai provocat hazardul, aşa că merită să pierzi o asemenea sumă insignifiantă.

Într-un cazino suma de 1 RON este infimă şi în nici un caz nu îţi va da posibilitatea să te aşezi la vreo masă de joc sau să testezi un slot. Pentru jocurile de cazino trebuie bugete serioase, lucru care nu ţi se impune la nici un sistem de loto ai alege să  joci.

Un buget mare de joc implică din partea ta câteva sacrificii şi de ce să le faci dacă nu este nevoie? În plus, dacă îl vei pierde, sentimentul de vinovăţie se va instala rapid şi îţi vei dori să fi luat o cu totul altă decizie în ceea ce îl priveşte.

De la jocul de loto vei extrage doar distracţie şi mai ales nu te vei simţi vinovat dacă vei pierde o sumă precum cea de 1 RON. Alege-ţi deci numerele preferate, pune-le pe un bilet de loto şi cine ştie, poţi intra chiar astăzi în posesia marelui premiu!

3.Mize mici

Indiferent de jocul pe care îl vei alege într-un cazino online, acesta presupune o anumită miză. La sloturi miza pleacă de la 0,20 RON, un bilet de loto începe de la numai 1 RON în timp ce un pariu sportiv se poate depune cu un minim de 2 RON.

Orice joc ai alege de fapt, ideea de bază pentru a nu te simţii vinovat în caz de pierdere este aceea să alegi întotdeauna cea mai mică miză. Chiar dacă joci un slot, cu cea mai mică miză poţi câştiga un jackpot de milioane de RON, în egală măsură în care un bilet de loto cu 1 RON îţi poate aduce acelaşi lucru.

Şi pentru pariurile sportive lucrurile stau în acelaşi fel, cu numai 2 RON poţi ajunge să câştigi sume astronomice care depăşesc bariera de 1 milion de RON. Singurul lucru care se impune este alegerea celui mai ofertant cazino care oferă aceste jocuri.

Nu este un secret că în mediul online oferta este una mult mai diversificată şi mai amplă decât într-un cazino fizic, aşa că alege întotdeauna o asemenea variantă. În plus, în acest mediu ai parte de bonusuri multiple care te pot ajuta să câştigi fără să faci nici cel mai mic efort financiar.

Nu vei întâlni niciodată aceste facilităţi în cazinourile stradale, deci concluzia este una singură, alege o platformă online şi testează-ţi şansele. Ai grijă doar să joci cât de responsabil poţi şi în nici un caz nu te vei simţi vinovat pentru timpul petrecut pe un asemenea site.

Concluzie

Sentimentul de vinovăţie apare la orice jucător atunci când pierderile în bani sunt unele semnificative. Ca să nu treci prin asemenea momente, este cazul să începi să îţi construieşti un buget de joc numai pentru distracţie.

Şi pentru ca să ai şi şanse de câştig, alege sisteme diverse de loterie şi pariază întotdeauna cele mai mici mize pe care jocul le permite. Poate că nu vei câştiga marele premiu, dar în nici un caz nu te vei simţi vinovat şi vei obţine în final distracţia care ţi se cuvine!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata