Cum scoți bani de pe cardurile de energie? Documente necesare!

0

Cum scoți bani de pe cardurile de energie? Documente necesare!

Persoanele care nu au folosit sumele primite ca ajutor de la stat pe cardul de energie, au posibilitatea de a retrage cash banii rămași. Concret, beneficiarii care, până la data intrării în vigoare a ordonanței (25 ianuarie 2024), nu au utilizat integral sumele de pe cardul de energie, le pot încasa în numerar, până la data de 31 martie, la oficiile poștale, sumele plătite pentru procurarea de lemn de foc.

CITEȘTE ȘI: CIRCULAȚIA PE AUTOSTRADĂ, ÎNCHISĂ PENTRU DOUĂ ZILE! AFLĂ ÎNTRE CE KILOMETRI!

Acte necesare:

  • cardul de energie valabil la data la care se efectuează plata prin servicii de mandat poștal
  • actul de identitate al beneficiarului de sprijin
  • documentul/documentele justificativ/justificative emis/emise până la data de 15 martie 2024 (avizul de însoțire a mărfii, factura, bonuri fiscale, etc)
  • prin care fac dovada că au achiziționat lemn de foc pentru încălzire care este utilizat la locul de consum, prin înscrierea acestuia pe documentele justificative, și dovada achitării acestuia către furnizorul de lemn de foc

În situația în care beneficiarul cardului de energie are alt domiciliu sau altă reședință decât cel/cea care este inscripționat/inscripționată pe cardul de energie.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata