Cum va fi vremea de 1 Decembrie, Moș Nicolae și Crăciun! Anunțul meteorologilor!

0

Meteorologii anunță că vine iarna în România iar temperaturile vor scădea treptat în următoarea perioadă. În unele zone ale țării ninsoarea își va face apariția încă din acest weekend. De asemenea, meteorologii anunță și cum va fi vremea de 1 Decembrie, Moș Nicolae și Crăciun.

28.11.2022 – 05.12.2022

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în regiunile estice, sud-estice și la munte. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice, centrale și la munte.

05.12.2022 – 12.12.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele estice și nord-estice.  Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

12.12.2022 – 19.12.2022

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, posibil ușor mai coborâte în nord-est. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

19.12.2022 – 26.12.2022

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână în majoritatea regiunilor, posibil ușor mai coborâte în nord-estul țării. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata