Cum va fi vremea de Crăciun în Argeș? Prognoza actualizată!

0

Un Crăciun rece cu temperaturi normale de iarnă și, cu noroc, chiar cu ceva precipitații sub formă de zăpadă, asta prognozează meteorologii pentru județul Argeș.

CITEȘTE ȘI: ACUM! ȘEF NOU LA SPITALUL JUDEȚEAN DIN PITEȘTI! ESTE VORBA DESPRE UN CUNOSCUT MEDIC!

Valorile termice din timpul zilei vor crește de la medii în jurul a 6 grade până spre valori în jurul a 10 grade în perioada 12-14 decembrie, apoi vremea se va răci semnificativ, maximele urmând a coborî spre 4…5 grade în zilele de 16 și 17 decembrie.

După de 17 decembrie, temperaturile maxime vor crește până spre 8 grade, valoare ce va fi de interes pentru perioada 18 -20 decembrie, apoi treptat vor coborî spre medii în jurul a 4 grade până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză.

După noaptea de 17 decembrie, variațiile vor fi în general nesemnificative, astfel că intervalul 18-24 decembrie mediile temperaturilor minime vor fi cuprinse între minus 2 și 0 grade.

De Crăciun, la munte vremea va fi rece și ar putea ninge

În prima săptămână de prognoză, va fi destul de frig cu temperaturi cuprinse între minus 4 și 2 grade, cele mai coborâte valori urmând a se înregistra în zilele de 15 și 16 decembrie. În a doua săptămână de prognoză, maximele urmând a se încadra între minus 2 și 1 grad. Probabilitatea de precipitații va fi mai mare în intervalul 12-19 decembrie, apoi va fi în creștere spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză. Ulterior nopții de 17 decembrie, variațiile vor fi în general nesemnificative, astfel că intervalul 18-24 decembrie mediile temperaturilor minime vor fi cuprinse între minus 8 și minus 6 grade.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata