Cum va fi vremea de Crăciun? Prognoza meteo pentru următoarea lună!

0

Cum va fi vremea de Crăciun? Prognoza meteo pentru următoarea lună!

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea de sărbători și cine se va bucura de zăpadă de Crăciun.

CITEȘTE ȘI: DR. MĂRTĂU DEZVĂLUIE DEZASTRUL DIN SECȚIA UPU A SPITALULUI JUDEȚEAN! STRIGĂT DE AJUTOR!

27.11.2023 – 04.12.2023

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în jumătatea nordică a țării. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice, sud-estice și la munte.

04.12.2023 – 11.12.2023

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice.

11.12.2023 – 18.12.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

18.12.2023 – 25.12.2023

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă, vor avea o tendință ușor deficitară în toate regiunile.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata