Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion! Anunțul meteorologilor!

0

Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion! Anunțul meteorologilor!

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis recent prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 11 decembrie 2023 – 8 ianuarie 2024. Conform meteorologilor, de Crăciun, valorile termice vor fi apropiate de normalul perioadei dar cu precipitaţii, iar în prima săptămână din anul viitor să avem o vreme mai caldă în mare parte din țară.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL! DISPAR CABLURILE DE PE STÂLPII DIN PITEȘTI! AFLĂ DE CÂND!

11 – 18 decembrie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice, nord-vestice și centrale.

18 – 25 decembrie 2023

Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile, cu posibilitatea unui ușor deficit în regiunile vestice și nord-vestice.

25 decembrie 2023 – 1 ianuarie 2024

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor excedentară în cea mai mare parte a țării.

1 – 8 ianuarie 2024

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în toate regiunile, dar mai ales în cele nordice.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata