Cum va fi vremea de Paște și Florii! Anunțul meteorologilor!

0

Temperaturile se mențin ridicate în următoarea perioadă după episodul din aceasttă săptămână de răcire bruscă. Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, iar potrivit predicțiilor mercurul din termometru va arăta valori normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru săptămâna 27.03.2023 – 03.04.2023

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cu excepția regiunilor sud-vestice, unde regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal, cantitățile de precipitații vor fi excedentare, mai ales în vest și nord-vest.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! ÎNCEPE DEMOLAREA STADIONULUI „NICOLAE DOBRIN”! ANUNȚUL PRIMARULUI GENTEA!

Prognoza meteo pentru săptămâna 03.04.2023 – 10.04.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice și nord-estice.

Prognoza meteo pentru săptămâna 10.04.2023 – 17.04.2023

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, posibil ușor mai ridicate în sud-est. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar, local în sud-vest, centru și nord-vest, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 17.04.2023 – 24.04.2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile sudvestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata