Cum va fi vremea de Paște? Zonele în care va ploua! Anunțul meteorologilor!

0

Cum va fi vremea de Paște? Zonele în care va ploua! Anunțul meteorologilor! Prognoza meteo arată că vor fi temperatură de primăvară și ploi în prima zi de Paște şi imediat după vremea se va răci din nou. Este posibil ca duminică, 16 aprilie, cel puțin din punct de vedere temic, să consemnăm valori la scara întregii țări până la 20-21 de grade, cu cele mai ridicate valori în partea de vest și sud a țării, inclusiv în Capitală vor fi 19-20 de grade, a anunţat directorul ANM.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE ÎN SPITAL! PACIENT MORT DUPĂ CE A CĂZUT DE LA ETAJ!

„Ploile sunt de scurtă durată, nu în cantități însemnate cantitativ, așa cum se întâmplă în prezent și pe parcursul zilei de mâine, când vorbim de o avertizare meteorologică de cod galben, cel puțin pentru zona de est, sud-est a țării, acolo unde ne așteptăm ca precipitațiile să depășească local 15-20 de litri pe metru pătrat, izolat peste 25 de litri pe metru pătrat, și să vorbim și de intensificare ale vântului.”, a mai spus Elena Mateescu.

Sâmbătă spre duminică, minimele în noaptea de Înviere, vor fi pozitive în toată țara, între 3 până la 10 grade, cu 7-8 grade în Pitești.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata