Cum va fi vremea în următoarea lună! Anunțul meteorologilor!

Administrația Națională de Meteorologie anunță că în următoarele săptămâni vremea va fi caldă în toate regiunile României, a doua decadă fiind marcată de temperaturi peste media perioadei. De asemenea, vor fi puține precipitații.

20 – 27 iunie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar cu precădere în vest. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile.

27 iunie – 4 iulie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toată țara. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în vest şi centru.

4 – 11 iulie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regim pluviometric excedentar în centrul ţării şi la munte, în rest cantităţile de apă aduse de ploaie vor fi în general apropiate de cele normale.

11 – 18 iulie

Vom avea de a face cu valoril termice peste normalul perioadei, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale, excepţie făcând regiunile nord – vestice.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.