Cum va fi vremea în următoarea lună? Anunțul meteorologilor!

0

Meteorologii ANM au emis recent  prognoza meteo pentru perioada 14 noiembrie – 12 decembrie 2022 şi au transmis un avertisment cu privire la temperaturi. Meteorologii avertizează că în următoarele săptămâni temperaturile vor fi în scădere. Practic, până la jumătatea lunii decembrie temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă în toată țara.

14– 21 noiembrie

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în majoritatea regiunilor, posibil ușor mai coborâte în cele nord-estice.Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui ușor deficit în zonele montane.

21– 28 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, excepție făcând nordul extrem, unde vor fi local deficitare.

28 noiembrie – 5 decembrie

Temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în regiunile estice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice perioadei. Regimul pluviometric va fi deficitar în vest, nord-vest și centru, dar mai ales la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

5 – 12 decembrie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata