Cum va fi vremea la început de toamnă! Prognoza meteo pentru luna septembrie!

0

Cum va fi vremea la început de toamnă! Prognoza meteo pentru luna septembrie! Administrația Națională de Meteorologie a actualizat recent prognoza meteo pentru luna septembrie. Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

CITEȘTE ȘI: DOLIU IMENS ÎN MUZICA ROMÂNEASCĂ! UN MARE ARTIST A MURIT SUBIT!

04.09.2023 – 11.09.2023

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea de est a țării, dar și deficitar în regiunile vestice și nord-vestice.

11.09.2023 – 18.09.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință excedentară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile montane și în cele estice.

18.09.2023 – 25.09.2023

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în regiunile sud-estice. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

25.09.2023 – 02.10.2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata