Cum verifici dacă ai taxe şi impozite neplătite! Ce platforme ai la îndemână?

0

Românii s-au înghesuit să își plătească datoriile către stat încă din primele zile ale noului an, în speranța că vor beneficia de anumite facilităţi fiscale precum reducere cu 10% a sumei de plată, dacă se achită până la sfârşitul lunii martie.

Mulți sunt însă, extrem de nemulţumiţi, de aglomerație astfel încât sunt interesați să plătească online. Cei mai mulţi dintre români au posibilitatea să-şi rezolve problemele administrative prin intermediul anumitor site-uri.

Românii au la dispoziție ghiseul.ro pentru taxele și impozitele datorate primăriilor. De asemenea, ANAF pune la dispoziţia românilor SPV, Spaţiul Privat Virtual, care oferă o mulţime de informaţii cu privire la obligaţiile fiscale. Nu în ultimul rând, trebuie să ştiţi că, dacă vă este greu să accesaţi site-urile respective, în mod normal o mână de ajutor ar trebui să vă dea reprezentanţii Primăriei unde aveţi obligaţii de plată, aceştia urmând să vă genereze datele de logare în urma unei solicitări făcute de dumneavoastră în acest sens. 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata