Cumplit! A rămas fără patru degete! Accident grav de muncă!

0

O femeie a rămas fără patru degete din cauza unui grav accident de muncă petrecut în acestă seară la o societate din Mioveni. Din primele informații, se pare că aceasta manevra un utilaj, iar o clipă de neatenție a fost îndeajuns pentru ca angajată să își prindp degetele.

La fața locului s-au deplasat pompierii pentru a desface aparatul, iar după o intervenție de aproximativ 20 minute au reușit să o scoată pe femeie. Din nefericire, aceasta s-a ales cu mai multe degete amputate și a fost preluată de un echipaj al Ambulanței care i-a acordat primele îngrijri medicale și a transportat-o la spital.

„Pompierii de la Detașamentul Mioveni intervin în orașul Mioveni, în cazul unei persoane care, din primele informații, ar avea mâinile prinse într-un utilaj. A fost vorba despre o  persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 53 de ani, care a suferit amputație la membrul superior drept, trei degete și membrul superior stâng, un deget. Victima se transportă la spital cu un echipaj al SAJ” transmite ISU Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata