Cumplit! Copil jucat în picioare de propriul tată! A ajuns cu splina ruptă la spital!

0

Un copil de cinci ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut cu bestialitate de propriul tată. Din primele informații, se pare că micuțul a ajuns plin de vânătăi, cu splina ruptă și de abia se mai ținea pe picioare după ce a fost călcat în picioare de propriul părinte.Totul a ieşit la iveală după ce educatoarea a observat că băiatul are dureri și este plin de vânătăi. A anunțat imediat autoritățile.

CITEȘTE ȘI: A MURIT UN ARGEȘEAN CELEBRU! ERA O PERSONALITATE ÎN ÎNTREAGA ȚARĂ!

Bărbatul în vârstă de 45 de ani, dar și concubina acestuia o femeie cu zece ani mai tânără ar avea în total şapte copii, dintre care patru i-ar fi luat statul din cauza neglijenţei. Cei doi au fost reținuti pentru violenţă în familie.

„În urma investigaţiilor efectuate, după preluarea pacientului de către echipa de chirurgie şi ordopedie pediatrică, diagnosticul s-a confirmat, motiv pentru care s-a intervenit chirurgical. În prezent, pacientul este stabil hemodinamic şi respirator. Este în afara oricărui pericol şi este monitorizat în secţia de ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a declarat Laura Ionescu, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Cei doi concubini au împreună 7 copii, dintre care 4 au fost luaţi deja de către stat din cauza neglijenţei de care au dat dovadă ca şi părinţi. Vecinii știau că micuţii au o viață grea alaturi de cei doi, dar nu se așteptau ca bărbatul să fie atât de violent.

Ceilalţi doi fraţi, băiatul de 3 ani care avea şi el vănătăi pe corp şi sora lui nou născută au fost duşi într-un centru de specialitate, urmând ca și fratele mai mare sa li se alăture atunci când va fi externat.

 „A fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţia Copilului Vaslui, cei trei urmând a fi securizaţi în vederea evaluării şi consilierii”, a declarat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata