Cumplit! Copilă bătută și obligată să se prostitueze!

0

La data de 03.08.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea pentru 24 de ore a doi inculpați cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de minori și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

În fapt, s-a reținut că, unul dintre inculpați a recrutat o persoană vătămată minoră în vederea exploatării prin obligarea la practicarea prostituției în județul Argeș, acesta postând anunțuri online în vederea atragerii de potențiali clienți.
De asemenea, din 2021 și până în prezent, cei doi inculpați au comercializat substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive consumatorilor din municipiul Pitești.
În urma celor 2 percheziții domiciliare efectuate în municipiul Pitești au fost descoperite şi ridicate cantitățile de 500 de grame de canabis și 50 de grame de substanță pulverulentă, ce urmează a fi expertizată, două cântare electronice de precizie, instrumente utilizate la porționarea și consumul drogurilor, sumele de 4.800 de lei, 350 de euro și 60 de lire sterline, precum și înscrisuri cu valoare probatorie.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor din cadrul B.C.C.O. Pitești și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.
În cadrul audierilor, persoana vătămată a beneficiat consiliere psihologică, precum și de toate drepturile și măsurile de protecție prevăzute de Codul de Procedură Penală.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și prezumția de nevinovăție.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata