Cumplit! Copilă violată timp de doi ani de iubitul mamei!

0

Doi ani o copilă din Budeasa a fost batjocorită de iubitul mamei sale, iar totul s-a aflat după ce reprezentanții DGASPC Argeș au intrat pe fir. Drama micuței a început după ce a împlinit 14 ani, iar totul se întâmpla în locuința în care locuia și mama sa. Din motive necunoscute momentan, familia a intrat sub supravegherea Protecția Copilului, iar în urma unor discuții, reprezentanții instituției au alertat autoritățile.

Monstrul cu chip de om a fost săltat de oamenii legii, dus la audieri, iar după administrarea probatoriului a fost reținut pentru 24 ore. Ulterior a fost prezentat instanței care a dispus arestul preventiv pentru 30 zile.

CITEȘTE ȘI: BĂTAIE CU TOPOARE ȘI CUȚITE ÎN ARGEȘ! SCANDAL ÎNTRE RROMI!

„Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal format în urma unei sesizări din oficiu, având la bază o sesizare a reprezentanților autorității tutelare, din care rezultau indicii cu privire la comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor, iar în urma cercetărilor au reținut un bărbat de 53 de ani, din Budeasa.

Din cercetări s-a stabilit că bărbatul în cauză ar fi întreținut relații sexuale în mod repetat, timp de aproximativ doi ani, cu fiica minoră a concubinei sale, în prezent în vârstă de aproximativ 16 ani.

În urma administrării probatoriului, a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de corupere sexuală a minorilor, act sexual cu un minor și tentativă la viol, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță.

Tot în cursul zilei de 29 august a.c., bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata