Cumplit! Copile abuzate și amenințate de o angajată DGASPC Argeș!

0

Casa de copii nu este acasă, iar angajatele par să nu aibă nici cea mai mică urmă de compasiune. Fetițe gravide, fetițe care intră în cercuri dubioase, fetițe care ajung la mâna dealerilor sau a proxeneților, acesta este rezultatul final al copilelor instituționalizate în centrele din județul Argeș.

Acesta este și un caz al unei angajate DGASPC Argeș care și-a depășit atribuțiile de serviciu și a amenințat cu moartea două copile, de nenumărate ori. Mai exact, femeia este acuzată de purtare abuzivă, iar după faptele petrecut în luna iulie, oamneii legii au finalizat cercetările și au transmis dosarul către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

„Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă (2 acte materiale). Din cercetări, s-a stabilit că, în cursul lunii iulie 2023, o femeie de 43 de ani, angajată a unei instituții dee ocrotire a minorilor, ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență față de două minore, beneficiare ale unor măsuri de protecție socială în locația respectivă.

Reamintim că, în urma administrării probatoriului, în ziua de 04 august a.c., față de femeia în cauză a fost dispusă cercetarea sub măsura preventive a controlului judiciar pentru 60 de zile. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata