Cumplit! Copile de 10 și 15 ani-violate de un obsedat sexual!

0

Cumplit! Copile de 10 și 15 ani-violate de un obsedat sexual!

Două copile de 10 și 15 ani, au fost violate de un bărbat de 55 ani. Din primele informații, se pare că fetițele au fost ademenite în gară și convinse să meargă cu el în locuința sa.

CITEȘTE ȘI: SUFERINȚA SURDĂ CARE A ÎMPINS-O LA SINUCIDERE PE LAURA. CE SPUN APROPIAȚII?

„În timp ce se afla într-o gară din Capitală, fetița de 10 ani a fost abordată de un bărbat, care, sub diverse pretexte, ar fi convins-o să meargă în locuința acestuia, iar acolo ar fi constrâns-o să întrețină mai multe raporturi sexuale. Bărbatul a constrâns-o pe fata de 10 ani să întreţină relaţii sexuale cu el în repetate rânduri. Ulterior, bărbatul i-ar fi luat telefonul mobil minorei și ar fi lăsat-o să părăsească locuința, informează Poliția Capitalei.

Două zile mai târziu, fetița a revenit în gară pentru a-și recupera telefonul mobil de la bărbat, moment în care acesta ar fi dus-o la un hotel din Capitală, unde ar fi constrâns-o, din nou, să întrețină relații sexuale. Ulterior, fata a reușit să plece și a plecat cu un autocar în Râmnicu Vâlcea, unde a fost găsită de polițiștii din Vâlcea.

Totodată, pe 31 octombrie, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri au fost sesizați de o adolescentă în vârstă de 15 ani că, în timp ce se afla într-o gară din Capitală, a fost abordată de un bărbat, care sub diferite pretexte ar fi convins-o să meargă cu el într-un hotel, de unde ar fi urmat să plece împreună, a doua zi, în județul Vâlcea. După ce ar fi ajuns la hotel, bărbatul ar fi constrâns-o să întrețină relații sexuale, după care i-ar fi furat o sumă de bani.

Individul are 55 de ani și, având în vedere modul asemănător de comitere a faptelor, precum și a semnalmentelor oferite de cele două minore, a rezultat bănuiala că faptele au fost comise de el. Bănuitul a fost condus la audieri, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior, la data de 4 noiembrie a.c., magistrații au dispus față de acesta măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea procurorului specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de viol și o infracțiune de furt.”, precizează IPJ.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata