Cumplit! Doi tineri au ars de vii în ziua nunții! Peste 200 de morți și răniți într-un incendiu violent!

0

Doi tineri au arși de vii în ziua nunțiilor, iar alte o sută de persoane au murit după ce sala în care a avut loc petrecerea a fost cuprinsă de flăcări. Din primele informații, se pare că în timpul focurilor de artificii, mai multe elemente combustibile s-au aprins, iar mirii și o sută de invitați au rămas blocați în incendiu. De asemenea, alte 150 de persoane au fost inteoxicate cu fum sau au suferit arsuri.

CITEȘTE ȘI: CUMPLIT! DOI COPII ȘI MAMA LOR – SPULBERAȚI PE TRECEREA DE PIETONI DE UN BĂTRÂN DE 84 ANI!

„Cei care au reușit, au ieșit, iar cei care nu au reușit, au rămas blocați”, a declarat un tânăr de 34 de ani, care a reușit să scape, potrivit presei din Irak.

Imaginile surprinse în momentul în care sala este cuprinsă de flăcări sunt greu de privit și au un puternic impact emoțional. Ambulanțe și echipaje medicale au fost trimise la fața locului de către autoritățile federale irakiene și de către regiunea semi-autonomă Kurdistan din Irak, potrivit declarațiilor oficiale.

Informațiile preliminare au indicat că imobilul a fost construit din materiale de construcție extrem de inflamabile, ceea ce a contribuit la prăbușirea sa rapidă, a transmis presa de stat, potrivit Mediafax.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata