Cumplit! Înarmat cu un cuțit, și-a amenințat părinții cu moartea în Pasajul Magnolia! Polițiștii – intervenție de forță!

0

Scene de coșmar în această după amiază în Pasajul Magnolia din centrul Piteștiului, unde un bărbat și-a amenințat cu moartea părinții în urma unor conflicte mai vechi. Din primele informații, se pare că bătrânii au un stand în psaj, iar în jurul orelor 17:30 bărbatul a mers înarmat cu un cuțit și a amenințat că le va lua viața celor care i-au dat viața. Motivul nu este clar la aceste momente, cert este că bărbatul a a mai avut antecedente asemănătoare și în trecut.

Autoritățile au fost alertate de trecutări, iar în scurt timp oamenii legii și l-au imobilizat pe bărbatul reclacitrant. Acesta a fost dus la audieri, unde se află și în aceste momente, iar în urma administrării probatoriului urmează să se ia o decizie dacă acesta va fi reținut sau lăsat în libertate.

„În această după-amiază, în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat, înarmat cu un cuțit, ar adresa amenințări unor persoane aflate într-un pasaj pietonal din municipiul Pitești.

La fața locului s-au deplasat, cu operativitate, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, care au identificat persoana în cauză, un bărbat de 40 de ani, din Pitești, au imobilizat-o și au condus-o la sediul poliției, pentru audieri.

În urma evenimentului, o femeie, cu atac de panică, a primit îngrijiri medicale la fața locului, însă nicio persoană nu a suferit leziuni.

Polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata