Cumplit! La 19 ani și-a pus capăt zilelor! Motivul care a împins-o spre moarte!

0

O tânără de numai 19 ani a decis să își pună capăt zilelor și s-a aruncat în fața trenului într-un tunel. Din primele cercetări, se pare că Denisa a plecat singură de acasă, spre lăsarea serii, iar momentan nu se cunoaște cum a ajuns la locul tragediei. Cert este, că impactul a fost fatal. Fata a murit pe loc. Fata nu avea acte asupra sa, așa că a fost identificată abia după câteva ore. Mecanicul de locomotivă, în stare de șoc, nu a putut continua deplasarea. Trenul a ajuns la Petroșani cu alt conductor. 

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. DISPARE „LALEAUA GALBENĂ” DIN PIAȚA VASILE MILEA! CU CE VA FI ÎNLOCUITĂ?

Tânăra era un elev model, cu note bune, fără absenţe. Abia se înscrisese săptămâna asta să susțină examenul de Bacalaureat.

Motivul din spatele gestului

Numai că era doar calmul de dinaintea furtunii. Nişte fotografii compromiţătoare, făcute publice de un tânăr pe care fata l-ar fi cunoscut pe o rețea de socializare, par să fie motivul din spatele gestului extrem.

Irina Deaconescu, prietena fetei: Pentru că a trimis poze indecente, off, mi se face rău. Ca să înțelegeți unde duc acțiunile astea.

Lidia Bîrsanu, psiholog: Este impactul emoţional destul de puternic, nu poate să treacă singură peste o astfel de situaţie. Aş apela la prietenii apropiaţi, la familie, să fie atenţi la orice modificare apărută în plan emoţional sau comportamental.

Flavius Boian, director liceu: Probabil că prietenii și colegii din clasă știau de situație și, fiind un colectiv unit, au încercat să o sprijine și să o ajute. Din păcate acest lucru a făcut să nu ajungă la noi aceste informații și s-a ajuns la un eveniment tragic.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata