Cumplit! Tânăr mort pe loc în accident! A furat o motocicletă și a gonit spre moarte!

0

Un bărbat de 37 ani și-a pierdut viața după ce a furat o motocicletă și a provocat un cumplit accident! Din primele informații, se pare că după ce și-ar fi însuțit motorul, tânărul a gonit pe străzi, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului și a fost aruncat pe carosabil. Imapctul a fost atât de puternic, încât, aceasta a intrat în stop cardiorespiratorul. Medicii ajunși la fața locului au depus eforturi imense pentru a-l readuce la viață, dar, din păcate au fost nevoiți să declare decesul.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: AȘTEPTAREA A LUAT SFÂRȘIT! ASTĂZI SE DESCHID FARMACIA TEI ȘI BEBE TEI! CU CE SURPRIZE SUNT AȘTEPTAȚI CLIENȚII!

„La Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost adus ieri, la ora 23.46, un bărbat de 37 de ani, în stare critică, politraumatizat în urma unui accident rutier, în șoc hemoragic, prezentând: stop cardio-respirator resuscitat, traumatism craniocerebral sever, traumatism craniofacial, hemopneumotorace bilateral drenat, leziune hepatică, plagă penetrantă intraabdominală, fractură de femur drept, fractură deschisă la tibia dreaptă. Din păcate, cu toate eforturile depuse de medici, din cauza leziunilor grave suferite, pacientul a decedat”, precizează  Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata