Cumplit! Tânără, bătută, sechestrată și obligată să se prostitueze în Spania de un argeșean!

0

O tânără a fost bătută, sechestrată și obligată să se prostitueze în Spania de un argeșean timp de mai multe luni. Potrivit informațiilor noastre, bărbatul a făcut-o pe femeie să se îndrăgostească de el, iar în momentul în care aceasta a ajuns în Madrid, cu gândul de a-și face o familie cu el, aceasta a fost sechestrată și obligată să își vândă trupul pentru a face rost de bani.

Calvarul a luat sfârșit după câteva luni, când oamenii legii spanioli l-au depistat pe bărbatul originar din comuna argeșeană Davidești. Însă, după ce a fost condamnat, acesta a reușit să fugă și a fost emis un ordin european de detenție. În cursul zilei de ieri, acesta a fost găsit de polițiștii argeșeni, iar în urma verificărilor s-a descoperit că acesta avea respectiva condamnare. Bărbatul a fost prezentat în fața magistraților de la Curtea de Apel Pitești care au dispus arestarea preventivă, urmând să fie extrădat în Spania pentru a-și ispăși pedeapsa.

„În ziua de 15 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat un bărbat de 38 de ani, din Davidești, iar în urma verificării bazelor de date ale Poliției, s-a stabilit că față de cel în cauză figura un Ordin european de detenție, emis de autoritățile din Spania, ca urmare a săvârșirii de infracțiuni pe teritoriul statului în cauză.

Bărbatul în cauză a fost prezentat de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș în fața Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești, în vederea parcurgerii procedurii de extrădare. Bărbatul a fost încarcerat” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata