Cumplit! Tânără de 16 ani bătută într-o stație de autobuz din Pitești!

O tânără de 16 ani a fost bătută într-o stație de autobuz din Pitești de un bărbat beat criță. Minora pleca în oraș cu prietenul său, iar în timp ce se aflau în autobuz, agresorul, beat criță, a avut impresia că cei doi s-au uitat urât la el, motiv pentru care în momentul în care au coborât, bărbatul s-a luat la ceartă cu tânăra, iar la un moment dat și-a ieșit din fire și a lovit-o peste față.

Minora s-a dus la Poliție și a făcut plângere, iar oamenii legii l-au identificat pe bărbatul agresiv și l-au dus la audieri. După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

„În ziua de 05 mai, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și au reținut un bărbat de 43 de ani, din Bascov.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 01 decembrie 2021, cel în cauză ar fi agresat minoră de 16 de ani, care se afla într-un mijloc de transport în comun, pe fondul unei stări conflictuale spontane.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, urmând să fie prezentat Parchetului de pe langă Judecatoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.