Cunoscut jurnalist PRO TV, REȚINUT! Este acuzat că a violat un minor dintr-un Centru de Plasament!

0

Cunoscutul jurnalist Marius Buga, în vârstă de 42 ani, angajat al PRO TV și unul dintre cei mai vechi colaboratori ai televiziunii, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat de procurori într-un dosar ce vizează acte sexuale cu un minor.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE ȘOFERI! TRAFIC RESTRICȚIONAT PE A1! AFLĂ PÂNĂ CÂND!

Marius Buga, corespondentul Pro TV în Dâmbovița,  a fost adus ieri, 7 februarie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru audieri și reținut pentru 24 de ore. Un minor de 16 ani a fost audiat și el iar pe parcursul audierilor, le-a dezvăluit polițiștilor că a întreținut relații sexuale cu jurnalistul Marius Buga. Din primele informații, se pare că minorul abuzat este integrat într-un centru de plasament din Târgoviște. În momentul de față, se efectuează cercetări pentru a se stabili dacă mai există și alte victime. La domiciliul bărbatului s-au efectuat percheziții.

„La Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște s-a înregistrat un dosar penal în care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de o persoană de sex masculin sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor, prev. de art. 220 alin. 1 și 4 lit. c din Codul Penal. Facem mențiunea că, la acest moment al anchetei, nu pot fi făcute alte precizări, urmând ca imediat ce stadiul cercetărilor va permite să fie emis un comunicat.”, se precizează în comunicatul oficial transmis de Parchet.

Ce spun reprezentanții PRO TV

„Am aflat cu surprindere despre investigația care îl vizează pe angajatul Marius Buga. La nivel de companie condamnăm cu tărie orice acțiune imorală. Nu putem comenta această situație, dar suntem convinși că autoritățile iau toate măsurile pentru clarificarea acesteia. În momentul în care vom avea toate informațiile relevante, vom face demersurile necesare în cadrul companiei. Protecția minorilor este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi!”, a transmis compania, într-un comunicat de presă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata