Cunoscut medic cardiolog-moarte fulgerătoare! Doliu în lumea medicală!

0

Cunoscut medic cardiolog-moarte fulgerătoare! Doliu în lumea medicală! Un cunoscut medic cardiolog și-a găsit sfârșitul chiar în curtea spitalului la care lucra și pe care l-a condus ani la rând.  Este vorba despre dr. Gheorghe Ioan Scridon, colonel doctor în rezervă, medic primar cardiolog și fost comandant al unității, care ar fi făcut stop-cardiac chiar în curtea Spitalului Militar din Oradea.

CITEȘTE ȘI: SE DESCHIDE AL DOILEA MCDONALD’S ÎN PITEȘTI! SE FAC ANGAJĂRI! AFLĂ DETALII!

Din primele informații, medicul juca tenis chiar pe un teren din curtea spitalului, moment în care i s-a făcut rău și a căzut secerat la pământ. Medicul avea probleme cu inima și, din păcate, colegii lui nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.  Din câte se pare, în urmă cu patru ani, doctorul mai suferise un infarct.

„Împărtășim imensa durere a familiei fostului comandant al Spitalului Militar „Avram Iancu” Oradea, colonel (rz.) dr. Gheorghe-Ioan SCRIDON, la trecerea în veșnicie a respectatului medic. A fost, fără doar și poate, un OM, prin care Dumnezeu a lucrat pentru oameni! Îi aducem un pios omagiu și aprecierea noastră pentru tot ceea ce a însemnat pentru noi, cei cărora le-a atins viețile. Va rămâne veșnic în amintirea noastră! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, se arată pe pagina Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Oradea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata