Curtea de Apel Pitești – decizie de ultimă oră în cazul lui Ion Georgescu!

0

Ion Georgescu, primarul suspendat de la Mioveni, rămâne în spatele gratiilor, au decis magistrații de la Curtea de Apel Pitești. Edilul a contestat decizia judecătorilor de la Tribunalul Argeș care i-au refuzat săptămâna trecută înlocuirea măsurii arestului preventiv cu o măsură mai blândă, iar dosarul a ajuns a ajuns pe masa forului superior. După ce au ascultat argumentele, magistrații au considerat că Georgescu trebuie să rămână în arest preventiv.

CITEȘTE ȘI: A SĂRIT DE LA ETAJUL 2! TENTATIVĂ DE SINUCIDERE ÎN PITEȘTI!

„În baza art. 425/1 alin. 7 pct. 1 lit. b Cod de procedură penală, respinge ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul GEORGESCU ION,în prezent aflat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, împotriva încheierii nr. 161 din data de 01 noiembrie 2023, pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş – Secţia penală, în dosarul nr. 5454/109/2023. În baza art. 275 alin. 2 din Codul de procedură penală, obligă contestatorul-inculpat la plata sumei de 200 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată astăzi, 07 noiembrie 2023, la Curtea de Apel Piteşti – Secţia Penală şi pentru cauze cu minori şi familie, prin punerea soluţiei la dispoziţia contestatorului şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, în condiţiile art. 405 alin. 1 Cod de procedură penală” se arată în decizia magistraților.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata